У сусідній області через спалах Covid-19 закінчуються ліжка для хворих. Туди терміново виїхав Ляшко

У сусідній області через спалах Covid-19 закінчуються ліжка для хворих. Туди терміново виїхав Ляшко

Ситуація з коронавірусом на Прикарпатті наразі напружена. У багатьох населених пунктах  заповненість ліжко-місць – понад 90%.

Ситуацію із заповненням ліжко-місць для хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19 у Івано-Франківській області детально обговорили на традиційній селекторній нараді з Президентом, 16 лютого.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що надзвичайно високий рівень захворюваності спостерігається в Івано-Франківській області. У багатьох населених пунктах Прикарпаття заповненість ліжко-місць – понад 90%.

«В Івано-Франківській області – один з найбільших рівнів захворюваності на 100 тисяч населення і другий найбільший рівень за кількістю зайнятих ліжок – у середньому 73%. За минулу добу захворіла 621 особа. При цьому в області 9339 активних хворих, що більше, ніж у місті Києві», – зазначив Денис Шмигаль.

Відео дня

За словами Прем’єр-міністра, сьогодні ввечері очікується засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС щодо цієї ситуації. В область терміново виїжджає головний державний санітарний лікар – заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Треба ретельно розібратися в ситуації, оскільки через сніг доправлення пацієнтів швидкими в інші області, де є вільні місця, надто ускладнене, треба розглянути варіант розгортання додаткових ліжок в області. Пам’ятайте, що насамперед важливі життя пацієнтів», – сказав Володимир Зеленський.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ростислав Гарасимчук

  • Паша Кензо

    Тернополяни хочу Вас обергти від лікарів вбивць та хабарників. Можливо когось мине біда та смерть після прочитаного. В лікарні швидкої допомоги Тернополя працюють такі доктори - нейрохірурги Гудак Петро Степанович, Бідзіля Павло Васильович, після їхніх операцій люди помирають або стають каліками. Моя родичка померла від їхньої операції на хребет, там в лікарні сказщали що був менінгіт (це занесена інфекція під час операції). Ще двоє людей які лежали тоді після операції перестали ходити. Задушив би їх своїми руками. Це все скривається і сходить ім з рук, а за свої злодіяння не відповідають, беруть великі гроші за операції від 2000 до 5000 доларів, наживаються на чужому горі та сльозах. Нема на них управи. Коли вже наша влада розбереться з такми докторами вбивцями. Чи може допоможе самосуд?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці 16:01 У Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов благодатний вогонь play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up