Кому міська рада давала гроші

Кому міська рада давала гроші
Громадські організації, благодійні фонди, об'єднання громадян — усі вони, в ідеалі, мали б працювати над покращенням життя громади та допомогою людям. Щоправда, нажаль, чимало організацій — просто заробляють гроші....

Які працюють, а які заробляють — ми будемо з'ясовувати в наших майбутніх публікаціях. Наразі ж публікуємо для ознайомлення список тих формувань, яким міська рада давала гроші з казни на їхню статутну діяльність. Просимо вас ознайомитися з цим списком та сумами, та в коментарях написати чи пересікалися ви з якимись з вказаних організацій. Чи чули про їхню діяльність? Чи отримували якусь допомогу?

Аргументовані коментарі просимо писати з «залогіненням» через соцмережі, аби дописи були авторизовані.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Такі орг. як ГОРДІ "Дитина" і ГО Центр медико-соціальної реабілітації паразитують на інвалідах і займають даремно приміщення. Коли треба, роблять показуху для перевірок, а в реальності кілька чоловік лише наживаються і тим часом потребуючі діти сидять вдома.
  • Анонім

    Я мати дитини-інваліда, доводжу до Вашого відома , що ГОРДІ " Дитина" виключила з організаціі шість дітей-інвалідів  та їх батьків за те , що оприлюднили привласнення коштів головою правління   на заняття, оздоровлення, групи денного догляду, виплату заробітної плати подругам, які ні одного дня не працювали з дітьми , а зарплату справно отримували ,і т. д.  На збори не пустили журналіста , протоколу про виключення нам на руки не дають . Про все батьки неодноразово писали листи в міську раду, але ніхто не звертає уваги, продовжують надавати безкоштовно приміщення школи , виділяти кошти , списувати борги за опалення .Докази маю.Після того стикнулися з аналогічною ситуацією і в ГО " Центр медико-соціальної реабілітації "
  • Шкула Андріко

    В відповідді ТМР там пусто, ближчим часом уточню та оновлю інформацію.
  • Шкула Андріко

    Перепрошую, зараз перевірю в виправлю. Просто таблицю робив в ручну і міг пропустити щось.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up