Перепади  ранкового настрою

Поїзд «Дніпро-Трускавець» прибув точно за графіком. Хвилина в хвилину. З підніжки вагона на перон зіскочив провідник. Він не позіхав на всю ширину рота. Не протирав очі й не застібав «блискавку» на штанах. Не шкрябав волохаті груди під сорочкою. Не перегукувався на весь вокзал з провідниками інших вагонів. Не бурчав на пасажирів, підганяючи їх. Ні – він обсмикнув кітель, поправив галстук і кашкет і заходився допомагати прибулим виносити їхній багаж. Причому кожному і кожній не забував сказати «На все добре!» чи «Щасливо!». Потім так само галантно став допомагати зайти у вагон новим пасажирам.

« Що б там не казали, ми помалу стаємо більш  цивілізованими і культурними, - подумав не без деякої  приємності я, залишаючи територію вокзалу, - приклад нормальних країн таки робить свою справу. Нехай не так швидко, як хотілося б, але все ж  наближаємося до Євро…».

Темно-сіра і похмура, як сам ранок, легківка зненацька щедро обдала мене сумішшю брудного снігу і такої ж  брудної води. Провівши її вдячним поглядом, я перетнув вулицю і попростував до зупинки.  На тролейбус довелося почекати довгенько. Хвилин так через 20 «рогатий» транспорт поволі під’їхав.  Увійшовши до салону, я утримався від того, щоб сісти на вільне місце з підозрілою масною плямою, і залишився стояти. Коли заспана кондукторка підійшла до мене, простягнув їй гроші. Жінка чомусь  смачно поплювала на пальці (напевно, професійний ритуал) і видобула з хитромудрого апарата, що теліпався у неї на животі, талончик. Краєчком ока я помітив, як сусід поряд одразу ж завбачливо вдягнув рукавицю. «Все ж який-не-який прогрес є - подумав для я хоча б для якоїсь власної втіхи, -  он додумалися вдосконалити систему продажу квитків і тепер тобі не тицяють незугарний зім’ятий талон, який перед тим продали уже, мабуть,  кільком пасажирам. Потроху, може, все якось налагодиться…».

На зупинці двері тролейбуса повністю не відкрилися і довелося протискатися у вузький отвір – майже так само, як чотири роки тому екс-прокурор Пшонка під час втечі з країни продирався на пропускному пункті в аеропорту.

Вийшовши з тролейбуса, оглянув рукави плаща. Вони, на щастя, були цілі. Заспокоєний, кинув погляд додолу. Поли плаща, штани й черевики були густо заляпані брудом. Поруч сидів і сумовитими очима дивився куди чистіший за мене бродячий пес.  З-за свинцевих хмар ледь пробивалося бліде сонце. Я поволі почвалав додому…

Коментарі (37)
  • Jack Winchester

    Ну що ж... Досить непогано. Нарешті помітив прогрес в Україні, побачивши провідника та проїхавши декілька зупинок на "рогатому". Особливо сподобалася кінцівка, де кажеш що бродячий пес набагато чистіший за тебе. Самокритично. В дусі сучасного часу, а б навіть сказав... Молодець! І про те, як "поволі почвалав додому", також сподобалося... Пам'ятаєш слова Шевченка (писав вже тобі раніше): "і ніби справді він людина, іде собі, мов сиротина, очима - блим, губами - плям, і десь трапляється хвилина, його буває МАЙЖЕ жаль, а ближче підійдеш - СКОТИНА..." Нагадало чомусь... Чомусь???  А так взагалі, блог дуже непоганий... Може щось і дійшло до тої макітри... А це ознака того, що моя праця дає результати... Повільно, звичайно, але все ж таки зміни є... Вітаю!

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    "В дусі сучасного часу..." - це те саме, що " в стилі ЧМОшного ЧМО" jack-саша-валера-віктор м.-льова...". Або ж "ГІВНЯНЕ ГІВНО" (кликухи - попередні). Масло масляне.Тавтологія.

    Вчися, ДУБОВЕ ЧМО, поки спілкуюся з тобою.

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Ну, я мало не почервонів від радісного хвилювання і ледь не став у стійку "Струнко!". Заслужити визнання такого метра-інтелектуала! Для цього варто було пропрацювати у журналістиці 25 років... Я обіцяю...постараюсь....відповім на високу похвалу ще більш натхненною працею.... вибач - дуже хвилююся.

    Не знаю точно, хто сказав, та пам'ятаю

    Й тобі, ЧМО, теж затямити бажаю:

    "Убережи нас, Боже, від хули

    А також - і від дурня похвали"

    В тебе ДУБОВЕ ЧМО, на мій подив, мікроскопічний прогрес: перестало тицяти три крапки після кожного слова. Скромно віднесу це на рахунок моїх зауважень. Сьогодні зовсім тверезе чи ще не спожило звичну дозу "гівна"? До речі - слово першим було вжите тобою і от  бачиш, як гарно ""прилипло" до тебе.

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся..., словом. ЧМО, змушений повторитися, оскільки ти залишаєшся ТУПОГОЛОВИМ БЕЗГРАМОТНИМ БИКОМ: від кожної твоєї фрази тхне рогоносцем, які б "кликухи" ти не начіпляло. Це ж яким треба було бути НІКЧЕМНИМ ДЕБІЛОМ, щоб від тебе втекли до  алкоголіка (нехай буде по-твоєму), та ще й старшого. За кожним твоїм словом - озлоблена фізіономія самця, якого покинула самка заради іншого. "Вушей" своїх, ДУБОВЕ ЧМО, не сховаєш. І рогів також. На всі 100% правий Siegmund Freud: загнана в глибину сексуальність - основа всіх вчинків. Ти - яскраве підтвердження.

    А знаєш   ВАЛЄРА,ЧМО ЛЕВАНДОВСКИЙ  забив "Боруссії" (без Ярмоленка)...Може, не варто шукати добра від добра і йти в "Реал"?

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    Зайди часом до Катедри... Там за твій упокій правиться... вже десь з місяць, кажуть... Спеціально запитав... До чого б це? Сам подав під бєлкою, чи що?  Чи хтось тебе відспівує наперед? У любому випадку я був приємно здивований...



    А це тобі класика для професіоАНАЛА:



    "Якщо ти кожен день бухаєш,

    Ти просто білочку шукаєш.

    Ти не хвилюйся час прийде,

    Вона сама тебе знайде!"



    P.S. Може ще не пізно звернутися до спеціаліста за допомогою? Дай знати... дам рекомендацію... По секрету скажу, що буде не Люся...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    А ось це?

    Якщо "гівно", mon cher ami, жереш щодня-

    То в голові буде у тебе лиш "фуйня",

    Та не хвилюйся - ось "жона" із ліжка злізе

    І для очистки мозку гарну зробить клізму

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    саша-ЧМО, привіт, hello! Де ж ти ділося, х..ло?

    Знов об'їлося "гівна"? Не догледіла "жона"?

    Прикро, але що сказать, як його привик ти жрать...

    Я ж, зізнаюсь, заскучав, навіть позіхати став -

    Де ж поділось те лайно? Чом не пише знов воно?

    Бо тебе як прочитаю - аж полегкість відчуваю:

    Є куди ще опускатись, щоб... з тобою порівнятись

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    "У любому випадку" (ти залишаєшся безнадійним безграмотним ЧМОм, незважаючи на мої зусилля) я чув, що за мій упокій правилося ще... років так 28. Не пригадуєш, ЧМО?

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    а що сталося 28 років тому??? помер хтось? чи то може ти з чергового лікування вийшов у той час? 20 років тому пам'ятаю... святкували... а взагалі, правду люди кажуть: "із брудної труби ніколи чиста вода не тече... тільки помиї" ... краще не скажеш... чи маю ставити чотири точки??? поправ...



    а ось і колискова для тебе на ніч (мені дуже сподобалося, студентки робота, поставив "відмінно"):

    "Спи Ігорко, спи падлюка,

    Спи бігом, ти чуєш сука?

    Щоб бабай тебе не спиздив

    І в куточку не відпиздив.

    Спи стара зараза,

    Закривай обидва глаза.

    На-завж-ди..." (останнє слово пошепки і повільно.....)

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Спи, валєра, спи тихенько.

    "Спи галопом", ЧМО дурненьке

    Вмієш класно матюкатись,

    За "клікухами" ховатись,

    Але ж "вуши" то стирчать,

    Їх нікуди не сховать

    І рога - "на заглядєньє"!

    І в поезії - "умєньє"!!!

    І студентки - "пєрвий клас"!!!

    Ну, а в целом - paederast

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся,  я вже зібрався написати жовчний віршик, але побачив на якомусь сайті, що тернополян цього тижня закликають бути милосердними до тварин. Ти за своїм рівнем розвитку ("студентки" такі ж самі - birds of feather flock together?) цілком заслуговуєш на сьогоднішнє милосердя. Отож, нагадаю: 1) своє улюблене "гівно" розводь водою чи якоюсь кашею - ти вчора знову з'їв його нерозведеним і - сотворив цей свій незрівнянний віршик; 2) через клапаті вуха не переживай - відпусти трохи волосся і твоїх "вушей"не буде дуже видно. Або підріж їх - будуть як у мого амстафа. 3) з рогами справа дещо складніша - вони в тебе буквально  стирчать у кожному твоєму посланні... Ну, та нічого - головне, щоб парнокопитне було хороше...

    За вірш - Ж.Ж.Ж.Ж.Ж.Ж.Ж.Ж.Ж.Ж.

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    Що не так? Студентки твір не сподобався? А ми тут так реготали... А цей шедевр як?



    Курить травку Ігорьок,

    Ну єбать він дурачок,

    Над ставочком він сидить

    Бо не знає що робить...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Я - мужчина нєсравнєнний, стільний і з дєньгамі,

    І к тому же - обладаю чуднимі рогами,

    А когда вони муляють - мию їх в параші,

    А тоді сажусь за компік і робилюся сашей,

    Або джеком - моїх кличок я усіх нє помню,

    Та про себе розкажу вам достовєрно скромно:

    Я -ДЕБІЛ, но что подєлать - їх тепер багато,

    Жить-то надо, надо брєдні на сайти писати,

    Чтоби люді оцінили, што МУДАК я повний,

    Но мені всьо ето "пофуй" - я ж їм невідомий!

    Є у мене вдохновєньє, є у мене сила -

    Увесь мір іще узнає вАЛЄРУ-ДЕБІЛА!"

    З поваги до тебе, ДУБОВЕ ЧМО - дотримався твого БИДЛЯЧОГО стилю мови

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Цікаво, ти само хоч трохи усвідомлюєш, наскільки ти ДЕГЕНЕРАТИВНЕ? І нема кому підказати, крім мене? Ті, що "ми тут". такі самі?

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    Ну, я зовсім нє "нєсравнєнний, стільний і з дєньгамі"... Живу бідно ... сир з пліснявою, вино старе, машина без даху і телефон без кнопок ... Якось так... Ну не годен я жити, як деякі "інтелігенти"... Бари там всякі, ресторації, жінки-собутильниці та соєбальниці, білочки там різні... Вік вже не той... Бухати це не спортом займатись, тут здоров'я треба мати... А ще мене часом дещо дивує, що собака – друг людини. Невже твій амстаф краще нікого для дружби не зміг знайти? Чи просто сприйняв за свого? За пса... бродячого...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся... змушений знову повторити через твою "непролазну" дубовість: що б ти не тявкало зі своєї нори - ти сцикливе ЧМО, яке боїться себе назвати, хоча мотиви для таких меседжів можуть бути лише в одного УЩЕРБНОГО КЛАПОВУХОГО НЕДОРОСТКА-РОГОНОСЦЯ ("Кому вигідно?").  Єдине ЧМО, яке може так наполегливо ГАВКАТИ З НОРИ - це те, ЯКОГО ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО.

    Бачив,     ВАЛЄРА,ЧМО ЛЕВАНДОВСКИЙ     не забив "Севільї"?  . "Вушей" його... і видно.... не було у.... грі. "Нафіг" він.... такий.... нужен "Реалу" -.... такой стіль тобі надєюсь; понятнєє?

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Старого, кажеш, любиш випити вина?

    Це "до" чи "після" дієтичного "гівна"?

    Напевно, "до" - змішавши все разом,

    Відразу ти стаєш ДЕБІЛЬНИМ ЧМОм

    "Студенток" також ним ти пригощаєш?

    А потім - і до музи залучаєш?

    З таким "профффесором" ввійти в гіпнозний транс

    Вино, сир і"гівно" - це супершанс!

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    І знову добавила мені студентка настрою сьогодні (повір, це зовсім нелегко пияками займатися кожен день...):



    "Сидить Дуда на лекції,

    В нього ерекція!

    Парта піднімається -

    Лектор посміхається!"

    (ну про ерекцію тут явно перебільшено, але загалом непогано, є ритм і рима)



    А я від себе додав решту (для настоящего любителя и ценителя говна):



    "Сидить Дуда в туалеті,

    Дуже гірко плаче.

    Впав його iPad в лайно.

    Йобана невдача..."



    P.S. Хотів віршики, маєш віршики...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    jack-саша-льова-ЧМО, ти де пропало?

    Щось ти давненько не писало,

    Вже, мабуть, кошичок готуєш?

    З "жоною-генієм" воркуєш

    У чім і як до церкви йти?

    Я вже казав: якщо в світи

    Таких, як ти, благословив Творець,

    Я - атеїст тоді. Усе. Кінець.

    Ага, ледь не забув - поміж їди

    "Гівна" кусок (маленький) поклади.

    Це - твій продукт першочерговий,

    Без нього - ну туди і ні сюди

    Від нього - всі твої вірші

    Та інші витвори душі...

    Від нього, правда, й... роги теж,

    Та - ідеалу не знайдеш.

    Тож хай живе й пасеться вздовж і впоперек

    З "гівном" споріднений валєра-саша-jack!

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Читаю твої, ЧМО, так звані вірші й мимоволі виникає думка: воно свідомо робить з себе ідіота? Воно п'яне чи "обдовбане"? Чи таки обжерлося "гівна"? (радив же тобі - розводи водою 1:1)? Що не кажи - роги, роги тиснуть на голову і не дають спокою.

    На тебя  совсем  не злюсь, jack-валера-cаша- люсь,

    Ты обиженый судьбою -  знаю это наизусть

    От тебя ушла жена - ну, так в том твоя вина

    Надо было бриться, стричься, отмываться от "гівна" ,

    Ну, а ты ходил немытым - вот и получил сполна...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    То кажеш, БИДЛО, вмієш по-іспанськи?

    І "Дон Кіхота" теж читало - від Сервантеса?

    А якщо так - то почеши поміж рогами ("вушами")

    І пошукай щось спільного між вами:

    Ти, як і він, воюєш з вітряками -

    Зі мною тобто, але (поміж нами),

    На цьому схожість вся між вами і скінчилась:

                          Він - дворянин, а ти в "гівні" вродилось,          

    Він - рицар честі і  ведеться благородно,

    А ти, нікчемне ЧМО, лиш гавкати пригодне

    Із буди темної й ведеш себе як БИДЛО,

    А ще  -  "гівно" щодня ковтати звикло...

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    Чомусь не міг відкрити вебсайт у тому маленькому містечку де я був, але переїхавши до Мілану зараз все в нормі... От прочитав теє дряпання солдата Швейка про релігійність і "чомусь" зовсім не здивувався... А чому дивуватися? Цей Швейк звинувачує інших , які "ревно хрестяться" і ходять до Церкви, продовжуючи робити "свої свої чорні справи"... А дозвольте запитати: а що ж зробив "нечорного" цей бравий Швейк у своєму "праведному житті", що дає йому право на критику інших? З молодості пив і дебоширив, міліція в "друзях" регулярно, лікувався від алкоголізму неодноразово, перемахав і поміняв стільки жінок, що й сам кількість не пам'ятає і далі продовжує в тому ж дусі... Але, як до критики інших, цей Швейк завжди на першому місці... Чи то депутати, чи то голова міської ради, чи то будівельники, чи ось зараз прокурор з суддею... Так ті люди хоча роблять дещо на відміну від Швейка... До Церкви почали ходити? Так це ж добре! Що ж тут поганого? Церква не вчить нічого поганого, Церква несе тільки добро! То тільки такі недотепи, як цей Швейк, можуть думати інакше або не розуміти цього. Для таких недалеких людей віра в Бога це щось непотрібне, зайве. Для них навіть зайти до Церкви якось незручно, навіть соромно... А за те, щоб відмовити молитву то це вже занадто багато... Та яка молитва?  Такі, як ці Швейки, вони навіть і молитов не знають. Мабуть розумові спроможності не ті, не вистачає на вивчення молитви... Але Бог їм суддя. А справедливість чекає на віруючих в цьому житті, а не в "потойбіччі" (слово то яке придумав)... В цьому я впевнений і неодноразово сам переконувався в цьому... А цього Швейка його "справедливість" вже дістала... Життя Швейк прожив, а після себе нічого. Ні сім'ї, ні дітей, ні грошей, ні кар'єри і живе як бомж у норі... А каже Бога немає... Поглянь не себе... Піди до Церкви, Швейку, вивчи молитву, висповідайся, може Бог ще й прийме тебе, ідіота, й наставить на шлях. А то пише воно всяку хєрню, та ще й самі великі свята. В Бога не вірує, а паску, ковбасу, яйця то мабуть їв без проблем... Та й навалився, як свиня... Без сумніву... Який же він дефективний цей Щвейк... І ще воно, цей Швейк, може відкривати свого брудного писка і щось там ляпати про Церкву... Яка гидота!

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся... змушений знову повторити через твою "непролазну" дубовість: що б ти не гавкало зі своєї нори - ти сцикливе ЧМО, яке боїться себе назвати, хоча мотиви для таких меседжів можуть бути лише в одного УЩЕРБНОГО КЛАПОВУХОГО НЕДОРОСТКА-РОГОНОСЦЯ ("Кому вигідно?").  Єдине ЧМО, яке може так наполегливо ГАВКАТИ З НОРИ - це те, ЯКОГО ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО.

    Бачив,     ВАЛЄРА,ЧМО ЛЕВАНДОВСКИЙ     забив двє банки "Байєру" на Кубок"?  . Може, нє стоїт в "Реал" -.... такой стіль тобі надєюсь; понятнєє?  

    jack-саша-ЧМО, привіт, hello! Де ж ти ділося, х..ло?

    Знову об'їлося "гівна"? І не догледіла "жона"?

    То прикро, але що сказать, коли його привик ти жрать...

    А я ж, зізнаюсь, заскучав, вже навіть позіхати став -

    Куди ж поділось те лайно? Чому не пише знов воно?

    Бо лиш тебе як прочитаю - то аж полегкість відчуваю:

    Є, є куди ще опускатись, щоби... з тобою порівнятись

    Зразки високої поезії щирого християнина,  вірного прихожанина і багаторічного страждальця-рогоносця jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся... (кличок скоро набереться стільки, скільки було апостолів):

    "Курить травку Ігорьок,

    Ну єбать він дурачок,

    Над ставочком він сидить

    Бо не знає що робить..

    . "Дуденятко бігло й впало,

    розтовкло собі їбало,

    усі яйці потовкло,

    більш не бігало воно.."

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/perepadi-rankovogho-nastroyu.html



    "Церква не вчить нічого поганого, Церква несе тільки добро!"

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/perepadi-rankovogho-nastroyu.html

    То тебе, ЧМО, в церкві навчили складати такі "гівніяльні" вірші? І ховатися під дурними "кликухами" теж там вчать? Там, взагалі, я чув, радо приймають юродивих... Казав уже, здається - якщо Бог сотворив таких, як ти, тоді я -  закоренілий атеїст.

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    Так от чому ніяка жінка не хотіла мати з тобою дітей... Добре сказано... Навіть немає чого додати...

    "Власники та любителі собак, вірніше, ті, хто займається цим професійно, про ці факти знають здавна. Якщо породиста сука хоч раз пов'яжеться з безродним псом - все, чистокровного потомства більше не буде. І ніякі пси-чемпіони не допоможуть. Змінюється хромосомний набір..." Хрєново мабуть бути безродним псом...

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    ну що ж ти таке бідне... навіть взяти нема що... ні грошей полюдських, ні кредитних карточок нормальних... валютний рахунок? сумнівно, але перевірити тра... чи все в підлозі в тій надставівській норі? також перевірити тра....

    грошей в Ігорка, як кіт наплакав. а проблем, як слон накакав. але дворянин і рицар честі, нєхуй тут...  але, як не мене звичайне воно pelotudo...

    віршик тобі:

    "Дуденятко бігло й впало,

    розтовкло собі їбало,

    усі яйці потовкло,

    більш не бігало воно..."

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Ей, ЧМО, читаю зрідка твою дебільну маячну і думаю: доля справедлива - саме у такого ТУПОРИЛОГО БИДЛЯКА і повинні були вирости роги. Такому НІКЧЕМНОМУ ІДІОТУ їх навішає будь-яка нормальна жінка. Тупе, безграмотне, вульгарне, по-дурному настирливе, хвалькувате - повний "джентльменський" набір.

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    Гарна італійська погода дає наснагу. Дивлюсь я на море та й думку гадаю...



    Игорь Дуда звать его...  

    Кто ж не знает этот фэйс? Кто ж не знает пидараса?

    Алчен, зол, хитер, коварен,

    лжив, злопамятен, бездарен,

    подл, безбожен и ленив,

    жаден и себялюбив.

    Очень любит про говно, смотрит блядское кино.

    И к тому же алкоголик.

    Тырит, пьёт, рыгает, сцыт,

    под заборами он спит. Матерится и пиздит.

    Думает что журналист, а по жизни похуист.

    Блоги пишет ни о чём...  

    Денег нет, машины тоже, за семью забыл похоже.

    Нафига она семья. Дети там или жена...

    Только бляди и вино! Это жизнь! А все - гавно..  

    А ещё где-то над ставом, втихаря от всех людей,

    он сейчас флакон откроет,

    хуй подрочит дохуя и уснёт в своём угаре

    на диване у окна...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Pressman:

    Чья упитанная морда

    На тебя глядит с биг-борда?

    Рост стремителен и быстр:

    Зек теперь премьер-министр.



    Он мужик у нас кручёный,

    Полуграмотный "учёный",

    Жуликам и брат, и друг,

    Доктор воровских наук.



    Алчен, зол, хитёр, коварен,

    Лжив, злопамятен, бездарен,

    Подл, безбожен и ленив,

    Жаден и себялюбив.



    Важность осознай момента:

    Всей стране придет хана,

    Если в роли президента

    Изберешь ты пахана.



    Он один не воин в поле,

    Есть мерзавцы и поболе:

    Вверх его пихает мразь,

    А конкретней - наша власть.



    Власть желает, шито-крыто,

    Ловкость проявив и прыть,

    Несидевшего бандита

    Отсидевшим заменить.



    Соотечественник! Помни:

    На страну им с колокольни

    Наплевать! Бандитам власть

    Для того нужна, чтоб красть.



    Друг! Ты ими был ограблен,

    Ты кормил их столько лет!

    Не ступай на те же грабли

    И скажи:

    БАНДИТУ - НЕТ!

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    тупориле, безграмотне ЧМО, твій плагіат відразу видно - занадто складний і витончений стиль. Раз вже ти залізло в поезію, то придумай щось само - без матюків.

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    ЧМО безграмотне, поясни: "злопамятен" - це той, ХТО навішав роги, чи той, КОМУ їх навішали? Швидше, здається, друге, тому не варто навішувати мені твої, ДЕБІЛЬНЕ ЧМО, характеристики.

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Хочеш, рогате ЧМО, позмагатися у віршуванні? Рима і розмір в тебе і далі на твоєму звичному рівні - тобто рівні БЕЗГРАМОТНОГО ДЕБІЛА, - але бажання дефективного дитяти природи треба враховувати - ну, не в кожного ж такі шикарні роги і такі клапаті "вуші"...

    Кажеш, ЧМО, що є bel mare?

    І що хочеться cantare?

    Краще піднімись на ноги

    І вмочи у морі роги

    Потім можеш "віршанути",

    Що ти істинний cornuto

    Роги твої - то від moglie,

    Себто жінки, ну і моя

    Трішки в цьому є заслуга -

    Що не зробиш задля друга?

    Та скажу тобі для втіхи:

    Що наставить роги зміг би

    Тобі кожен, хто схотів би,

    Ти ж не зовсім чоловік,

    А тупий, безмозкий БИК,

    Тож коли мозку в голові бракує трохи-

    На ній зростають (як у тебе) гарні роги



    Tra l'altro, cornuto, ти з берега італійськорго моря надсилаєш меседжі під українським прапорцем?

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    оце так перднуло... скільки нашкрябав то... значит всё делаю правильно, результат налицо... деньги (совсем неплохие) не зря получаю...    

    нєєєєє.... ну ти, муфлон, мій віршик зовсім не догнав... все ж про тебе... чого ображатися? а друга частина - так то зовсім не плагіат, дурненький... коли надіслав колегам зі Спілки (тій, що для журналістів), то отримав досить навіть непогані відгуки. особливо про кінцівку, про хуя над ставом...  а прапорець український тому, що я з України, довбень... мій профайл тут головне, інтелігент сраний... звідки б я не писав (чи з Швеції, чи з Австралії, чи з... Мозамбіку) флажок буде український, селюк ти неосвічений... а ти на що сподівався? що я буду під італійським прапорцем   на ІТАЛІЙСЬКОМУ морі? так для такого дурня, як ти, можна любий флажок поставити... можна любе IP на компі поставити і кожен день міняти країни... не знав???  стареча ти все-таки... мозгов то нет... ну уже и не будет... а оно всё про рога... ти дійсно віруєш, що мені або комусь іншому рога наставив? що ти, хромоноге, таке собі МАЧО? ну-ну... скажу тобі по секрету, єблану... не мог ты мне рога наставить, потому что... это невозможно в принципе... с 1989 по 1992 при развале Совка жил в Чили, Бразилии и Уругвае... работал там... с женой... ещё не понял кто я, ЧМО? как же тебе ещё объяснить? ну ты и дерёвня... пиши ищё, быдло... а я с утра пойду поплаваю в італійському морі... а вже завтра буду плавати в українському морі... а післязавтра в тернопільському... тяжке життя...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    Аж цікаво трохи, БЕЗГРАМОТНЕ ЧМО, за що ж ти "деньги (совсем неплохие) получаешь"? Чого ти досягло своєю "роботою"? Я "подвинулся рассудком"? Чи хоча б запив? Даремні твої, ЧМО, сподівання.

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    ЧМО, твої поетичні зусилля справді зворушують, але... пишучи "зол", "злопамятен", "бездарен", "подл" - ти, часом, не дивилося в дзеркало? Дуже схожий на тебе "обліко морале".

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    ЧМО рогоносное, дебил и сноб

    Любитель сыра Danablu и doll-boy-ob

    Безграмотное дико  и с  "вушами"

    Вот он - jack-саша-лева перед вами,

    А кроме этого (продам  секрет) - оно

    Ну, просто обожает жрать "гівно",

    Но - не разбавленным, а только в "чистом" виде

    И ест оно его -  в нем сидя

    К "гівну" привыкло уж оно давно -

    Полезно для мозгов его оно

    В том  все оно- "гівно" і "вуши"-лопухи

    Плюс - несравненно "гивниальные" стихи...

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    Джек-саша-        Валера, Левандовский з рогами    

    на голові        вже не буде ходити"Реал" відшиб його вікінговські роги.

    Слово "угар" з твоєї "поезії" дещо нагадало - саме так років 27 тому висловлювався в розмові зі мною один  тоді ще кандидат у рогоносці. Який скоро ним і став. Не підкажеш, хто т о був?

    Jack Winchester reply Ігор Дуда

    А що таке "Реал"? Футбол? Щось знамените? А той гравець непоганий? От на футболі я нічого не розуміюсь... це точно. Гра для дебілів... втрата часу. Пиво і чебуреки... гидота. Здається мені, що писала вже про це...

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    ЧМО рогоносне, твої мотиви більш ніж зрозумілі, і спілкуюся я з тобою просто від нічого робити. А ти був і залишишся рогатим ЧМОм, якого покинула жінка заради іншого. Іншої теми в твоїй маячні (бредятині - так, можливо, зрозуміліше) просто немає.

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся... змушений знову повторити через твою "непролазну" дубовість: що б ти не гавкало зі своєї нори - ти сцикливе ЧМО, яке боїться себе назвати, хоча мотиви для таких меседжів можуть бути лише в одного УЩЕРБНОГО КЛАПОВУХОГО НЕДОРОСТКА-РОГОНОСЦЯ ("Кому вигідно?").  Єдине ЧМО, яке може так наполегливо ГАВКАТИ З НОРИ - це те, ЯКОГО ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО.

    Бачив,     ВАЛЄРА,ЧМО ЛЕВАНДОВСКИЙ     забив двє банки "Байєру" на Кубок"?  . Може, нє стоїт в "Реал" -.... такой стіль тобі надєюсь; понятнєє?

    Ігор Дуда reply Jack Winchester

    jack- саше надо повторять всегда:

    "Проспится пьяный, а ДЕБИЛ - тот никогда".

    Но ты прими, ТУПОЕ ЧМО, один совет:

    Узнай сначала, пьет ли кто-то или нет,

    Хотя... чем ЧМОм таким, как ты, ДУБОВЫМ быть

    Уж лучше беспросыпно водку пить

Витвори фантазії митців, буває, співпадають з реальністю точнісінько так само, як накладаються одна на одну монети одного...

Чому в нас «отакі люди»?

«Отакі в нас люди» — цю фразу в різних варіаціях можна чути частенько.  Коли хтось тишком-нишком...

Вона таки справді чарівна, ота пора середини жовтня, і я разом з іншими тернополянами мав щасливу нагоду насолодитися нею....

З коментарів у соцмережах: " Еліта Тернополя !!!Не смішіть  копита Тернополян!!!!!!!!". "Головне...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up