Сім’я – найбільший скарб.

  • Юлія Сиротюк
  • Автор: Юлія Сиротюк
  • Абітурієнтка 2014 року.Дівчина з не поганими амбіціями. Мрію їх розвивати. Для цього вступаю у ВУЗ на спеціальність журналіста. Кмітлива та енергійна. Моя допитливість та цікавість стануть запорукою успіху. Вірю в це і вперто йду до мети. Добра та дружелюбна,швидко знаходжу контакт із людьми. Ціную щирість та відкритість у спілкуванні.

     

  • access_time
  • chat_bubble 2

Найважливіше, що є у кожної людини – це її близькі. На мою думку, сім’я – це найбільший скарб. Я вважаю, що кожен повинен її берегти.

По – перше, коли ми приходимо у світ, наші батьки роблять все, для того, щоб ми росли здоровими і щасливими. Тому, що рідні найбільше люблять нас. Підтвердженням цього є те, що вони роблять для благополуччя і радості дітей: навчають ходити, розмовляти, ведуть в садочок та до школи, хочуть, щоб ми були  чесними, добрими і справедливими, вкладають частинку своєї душі.

По – друге, коли малюки виростають, завжди повертаються у рідний дім. Це засвідчує, що куди б життя не закинуло, і ким би ми не стали, батько й ненька завжди раді нас бачити.

Прикладом для мене є моя сім’я. Я виросла у цілковитій любові та щасті. Батьки та сестра – найрідніші для мене. Щоб не трапилось, ці люди  завжди готові підтримати, дати мудру пораду. Вони – мій скарб, який хочеться оберігати, який є найцінніший.

Звідси можна зробити висновок, що сім'я –  скарб кожної людини. Варто пам’ятати про це. Бо найщиріші, найдобріші люди у нашому житті – батьки, брати і сестри та родичі  – наша любов.

Коментарі (2)
  • Анастасія

    Дуже дякую за допомогу, мені за цей твір поставили 11 балів
  • Сусана

    ДЯКУЮ ХТО НАПИСАВ ЦЕЙ ТВІР , БО ЦЕ ТАК І Є
Про наболівше

Так давно не писала. Бо не писалось. Життя здавалось таким чудовим. Море вражень і позитивних емоцій. Нові відкриття...

Будьмо вільними

Не раз ради свого ж блага я приховувала почуття та емоції. Здавалося б,  я ніколи не грала на публіку, та й не...

Відомі телеведучі. В чому секрет успіху?

Нещодавно у мене випала нагода поспілкуватись із цікавими телеведучими каналу 1+1 Аллою Мазур та Юрієм Горбуновим. Я...

Лезом

Як часто у цьому житті нас ображали! Говорили те, що нам не подобалось. Травмували нашу душу. Але чи замислюєтесь Ви над...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 Зупинилось серце воїна з Чорткова Михайла Пакуляка 21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up