16-річну Андріану збив мотоцикліст. Допоможіть врятувати її життя

16-річну Андріану збив мотоцикліст. Допоможіть врятувати її життя

Терміново потрібна допомога на лікування 16-річної Андріани Демчук з Тернопільщини. Отримавши важкі травми у аварії, дівчина впала в кому.

Андріана Демчук родом з села Зарудечко Збаразького району, вона – студентка другого курсу транспортного коледжу у Вінниці. Там 30 травня з Андріаною сталася біда. Близько 23.00 на пішохідному переході на перехресті вулиць Стуса та Пирогова дівчину збив мотоцикліст. Зараз лікарі борються за її дівчини. У Андріани обширні травми голови, є небезпека інсульту, стан дуже важкий, пошкоджені легені. 

 - Зараз Андріана лежить у реанімації обласної дитячої лікарні у Вінниці, вона на штучному диханні. Про перевезення її на лікування до тернополя чи закордон і мови нема, адже вона нетранспортабельна, - розповідає мама дівчини Ніна Демчук.

Пані Ніна постійно у лікарні біля доньки у Вінниці. Щодня мама витрачає близько тисячі гривень, а той  більше на медпрепарати. Андріані потрібне дороге та тривале лікування. Допоможіть врятувати життя студентці! До речі, 12 червня у Андріани Демчук День народження - їй має виповнитися 17 років.

Відео дня

Довідка

Кошти на лікування Андріани Демчук можна перерахувати на картку Приватбанку: 5168 7572 3457 0440 Ілона Ніколенко (подруга Андріани). Довідки за телефоном: 0967792652 Демчук Ніна Петрівна (мама Андріани), 0972666576, 0939120558 (подруга Ілона)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!
    Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!
    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!
    І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!
    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!
    Радість в Господі, сила наша!
    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
    (Матф.5: 4)
    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!
    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up