Допоможіть маленькій Ангелінці почути людей

Допоможіть маленькій Ангелінці почути людей
Рідні дворічної Ангелінки Ірхи просять усіх небайдужих допомогти зібрати необхідну суму, щоб дитина мала змогу почути людей та навчитися говорити.

- Ангелінка завжди дуже жвава і рухлива, - розповідає дідусь дівчинки Ігор Кононюк. - Але з часом у нас виникли підозри, що вона має певні вади зі слухом. Ми звернулися у Львівський спеціалізований дитячий центр. Там провели медичне обстеження, яке показало, що Ангелінка мало які звуки розрізняє. У неї високий ступінь глухості, через що й відповідно затримка у розвитку мовлення.

Проте, як зазначили лікарі, у дівчинки є шанси почути мамин голос, музику, спів пташок, шум дощу. Для того, щоб дитина змогла почути оточуючих, потрібно 2 слухових апарати, які коштують 36 000 гривень
Для батьків це дуже велика сума. До того ж зараз працює тільки батько дівчинки, оскільки мати вагітна і зараз готується до народження другої дитини.
Рідні та близькі дівчинки, просять усіх не байдужих допомогти зібрати необхідну суму, щоб дитина мала змогу почути людей та навчитися говорити.

Кошти можна переказати на картку матері в Приватбанку:
4627 0812 0259 7592 Ірха Олена,
моб тел. 050-377-85-16

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ПРАВДА

    А скільки коштів уже зібрано?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 16:22 Триває набір до патрульної поліції Тернопільської області 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up