«Ми повинні пройти реабілітацію якомога швидше»: допоможіть маленькому Максимку стати на ноги

Потрібно
0 грн
Зібрано
400 грн
check Перевірено редакцією
«Ми повинні пройти реабілітацію якомога швидше»: допоможіть маленькому Максимку стати на ноги
  • Сім’я Ганусяків вимушена боротися за повноцінне життя своєї дитини. Максимку 2 роки і йому встановили діагноз – ДЦП.
  • Для того щоб поставити на ноги дитину, родина має пройти кілька дороговартісних курсів реабілітації в КНР. Батьки хлопчика змушені просити допомогу у небайдужих людей.

Як розповідає мама хлопчика, ДЦП у сина через передчасні пологи.

- Я вважаю, що у дитини цей діагноз через лікарів, - розповідає мама хлопчика Оксана. – На 8 місяці мені викликали пологи. Була стимуляція.

Тепер дитину доводиться ставити на ноги. Реабілітація довга та складна, однак результати вже є.

Відео дня

- Ми їздили на лікування у клініку в Китаї вже один раз і результат є, - каже пані Оксана. – Він хоче ходити, почав тримати голову, грається іграшками. Раніше такого зовсім не було. В клініці цього разу Максимку мають робити гіпсування ніг та вживлювати в хребет нервових волокон. Це потрібно для укріплення м’язів спини. 20 березня ми мали б уже їхати в клініку, однак через ситуацію з коронавірусом, доводиться відкладати. Сподіваємося, що до квітня все заспокоїться. 

Курс реабілітації у китайській клініці триває місяці. В нього входить голкотерапія, масаж, лікування медикаментами, заняття з логопедом, тощо. Китайські лікарі порадили 6 курсів лікування. Окрім цього, Максим лікується і вдома. Це курс реабілітації, та спеціальні уколи. 70 уколів спеціального вітаміну вже отримала дитина. Ще потрібно 20. Комплексне лікування дає результати, однак це лише початок на шляху до одужання Максима. 

- Поки що ми займаємося вдома, - каже Оксана. - До нас приходить масажист. Ще маємо їхати у Заліщики в санаторій для реабілітації. Держава 25 тис. гривень разової допомоги. Але у нас такого результату немає. Голкотерапія багато в чому допомогла. Зараз він розслаблений, може перебирати ногами. Каже «баба», на тата каже «Вова», о імені, бо «тато» не може вимовити. Як нам кажуть лікарі, якщо до 5 років проводити інтенсивні курси реабілітацї, то ми б його поставили на ноги і до школи він би пішов. Якщо до 5 років цього не робити, то вже буде мала вірогідність, що щось допоможе.

Мама хлопчика каже, що у Максимка не запущена форма хвороби і дитину можна поставити на ноги, однак без допомоги небайдужих це буде неможливо. Все залежить тільки від нас!

Довідка:

Щоб допомогти Максиму одужати, ви можете перерахувати гроші на картку:

Ганусяк Оксана  (мама)

4149 4991 1870 8393 (грн)

4149 4991 3828 3534 (дол.)

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
400 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (47)
  • Оксана Ганусяк

    ++++
  • Оксана Кикіш

    ++++++++
  • Оксана Опацька

    +++++
  • Оксана Майборода

    ++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up