В Україні новий навчальний рік відкриває безкоштовна бізнес-школа для дітей (новини компаній)

В Україні новий навчальний рік відкриває безкоштовна бізнес-школа для дітей (новини компаній)
В Україні стартував черговий набір до БізнесШколи ЮніорБанку, де школярі отримають знання про підприємництво та фінанси, будуть брати участь у ділових іграх і тренінгах, стажуватися в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою Картки ЮНІОРА.

Як повідомили в ПриватБанку, заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайтіwww.juniorbank.ua

«В ЮніорБанку найбільш потрібні та цікаві економічні знання отримують понад півмільйона дітей, а нашими методиками навчання послуговуються вчителі кожної четвертої української школи, – говорить керівник БізнесШколи ЮніорБанку Світлана Нікітіна. – Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності. З’явиться декілька нових цікавих практичних занять, найкращі учні зароблятимуть бали та зможуть обмінювати їх на електронні ґаджети та інші подарунки ЮніорБанку, а за підсумками року – поборотися за звання «Фінансовий геній» і фінансування банком свого навчання у виші».

Програма фінансової грамотності ЮніорБанку принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захопливий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування, ігри та навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблено мультиплікаційно-ігрова програма навчання, а для старшокласників – можливість практичного вивчення економіки, бізнесу та фінансів. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість не лише користуватися «дорослими» можливостями та банківськими послугами, але й спілкуватися з однолітками по всьому світі.

Відео дня

Освітня програма ЮніорБанку стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об’єднуючи понад 530 000 школярів.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up