На Збаразькій - аварія за участю авто держохоронців і велосипедистки (ОНОВЛЕНО)

На Збаразькій - аварія за участю авто держохоронців і велосипедистки (ОНОВЛЕНО)
Автопригода трапилась 6 листопада близько 15.30 на вул.Збаразькій на виїзді від будинку Держслужби охорони. Потерпілу - велосипедистку - вже доставили в лікарню.

У дівчини - перелом руки і забій голови.
Приблизно о 16 годині на місці події залишився велосипед постраждалої та дві машини працівників ДАІ. Вони відмовились коментувати аварію, мовляв очікують приїзду слідчого.

Previous Next
Previous Next

Previous Next
За розповідями людей, машина патрулю ДСО, що прямувала від кільцевого розвороту, притиснула велосипедистку до бордюра. 
- Я підбіг через декілька хвилин, коли побачив, що щось не так. Як з’ясував - дівчина проїжджала на велосипеді попри бордюр і просто не змогла втримати рівновагу, коли авто її притисло, – розповідає очевидець Володимир (прізвище назвати відмовився) – Впала і рука потрапила під колесо. Я чув, що водій навіть не зауважив, коли зачепив її, лише побачив у дзеркало заднього виду, що хтось лежить. ..Взагалі не розумію, яким чином це могло статись.

Потерпілій переїхали руку

Як пояснює сама потерпіла - Софія, вона їхала в сторону "шостого" магазину по правій стороні попри бордюр.

- Навпроти гуртовні "Галант" водій четвертої моделі "Жигулів", не включивши повороту, різко з головної дороги звернув направо, - пояснює Софія. - Я побачила і почала тормозити, але уникнути зіткнення було неможливо. Я врізалась у бокову частину машини, впала на тротуар, а водій замість того, щоб загальмувати, проїхався заднім колесом по моїй руці і поїхав далі собі паркуватись.

Відео дня

Очевидець, який викликав швидку, попросив водія "Жигулів" принести дівчині води.

- Я починала втрачати свідомість і цей хлопець попросив, щоб мені принесли воду, - пригадує Софія. - Через декілька хвилин приїхала швидка і надала першу допомогу. Хочу подякувати чоловіку, який підняв мене із землі і приводив до тями, щоб я не  втратила свідомість. 

Не коментують, бо ще йде слідство

В управлінні ДАІ УМВС України в Тернопільській області коментарів стосовно винуватців ДТП не дають. Посилаються на те, що оперативно-слідча група веде розслідування по факту ДТП.

- У нас є інформація лише про те, коли відбулась аварія і що є потерпілі, - пояснює інспектор УДАІ УМВСУ в області Микола Ігнатченко. - Стосовно нібито держохоронця, який був за кермом... Цей чоловік не працює у держслужбі охорони. Це був просто водій. Сказати, хто там винен і хто в кого заїхав не можемо тому, що ведеться розслідування і цим займається безпосередньо слідчий. 
 

Мар'яна ДОХВАТ, Павло ЛОТОЦЬКИЙ, 093-252-88-83  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    На службовій машині ДСО, їздить невідома особа, яка наїзжає на людей, не надає їм першу допомогу, а менти кришують весь цей бардак!!!Мабуть  хочуть повтора лютневих подій в Тернополі???
  • оля

    Перелом руки, це мягко сказано, там рука розтрощена, бо колесом руку переїхало. І вона їхала тротуаром, а не дорогою, на фото навіть видно, що велосипед на тротуарі. А тепер можемо тільки уявити як їхала машина ДСО.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up