П’яний водій збив жінку насмерть, ще один потерпілий у реанімації

П’яний водій збив жінку насмерть, ще один потерпілий у реанімації

Страшне ДТП сталось на вулиці Бродівській, 44 29 грудня близько 21:50.  Тест на алкоголь показав у водія, який збив двох пішоходів,  2,35 проміле у крові.

Очевидці зазначають, що водій Renault Trafic був нетверезим.

- 60-річна жінка померла у машині швидкої, хоча постраждалим на місці надали домедичну допомогу, - зазначили у прес-службі патрульної поліції. - Чоловік  з тяжкими та численними тілесними ушкодженнями доправили в лікарню. Постраждалі переходили дорогу в темну пору доби поза межами пішохідного переходу. Водій, який вчинив ДТП керуючи автомобілем Renault Trafic з місця події з'їхав, проте зупинився недалеко від нього.

Відео дня

Водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння, пройшов огляд на стан сп'яніння на місці, який показав результат 2,35 проміле. Справу було передано слідчим.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Vasyl Martyniuk

    переходили б в відповідному місці. можливо були б живі

    Irina Yasinskaya-Onashko reply Vasyl Martyniuk

    А те, що нетверезий... а те, що тікав... у невідповідному місці - це 10м від пішоходки...
  • Тернопіль Вантажники

    каструвати!!!!!!!!!!!!
  • David Starr

    А був би тверезий - можливо й нічого б йому не було.

    Irina Yasinskaya-Onashko reply David Starr

    А людини нема на світі.... чи тверезий чи ні... в межах міста 60. А було 110

    David Starr reply Irina Yasinskaya-Onashko

    Ти бачила результати експертизи? Звідки інфа про 110?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up