Смертельна ДТП біля готелю "Тернопіль": іноземна студентка від отриманих травм померла

Смертельна ДТП біля готелю "Тернопіль": іноземна студентка від отриманих травм померла
Аварія трапилась у Тернополі на вулиці Замковій, біля готелю «Тернопіль», 3 березня близько 23 години. Водій Mercedes Sprinter не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у автомобіль Opel Vivaro, який рухався попереду. В результаті зіткнення мікроавтобус наїхав на дівчину, яка переходила дорогу.

Допоки люди викликали швидку та правоохоронців, водій  Mercedes разом із пасажиром втекли, залишивши машину на місці ДТП. Поліцейські оперативно розшукали чоловіка, який перебував за кермом мікроавтобуса. Під час медичної експертизи в його крові виявили алкоголь.

Потерпіла від отриманих травм померла у лікарні. Як виявилось, загибла Єзєрска Агнєжка навчалась на І курсі в ТДМУ ім. Горбачевського на факультеті іноземних студентів. 8 квітня дівчині мало виповнитися 20 років.
 
Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців трагічної  події. Якщо ви володієте інформацією, яка допоможе  у з’ясуванні обставин автопригоди, телефонуйте за номерами у Тернополі: 27-12-91, 27-12-84, повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Need Allyour

    Жаль , що не бачила трагедії-розказала б все до єдиного, тільки , щоб ці уроди пронесли найважче покарання!
  • Anonymous

    шкода дівчину ...
  • Анонім

    Там камера стоїть, прямо на пішохідний дивиться. Дзвоніть Сороколіту хай обнародує
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Як біля Тернополя працює Центр реабілітації для залежних play_circle_filled photo_camera 20:03 «20 хвилин» отримали документи, як депутат облради виїхав за кордон у відрядження, а потім зник 19:01 У Тернополі посмертно нагородили трьох поліцейських photo_camera 18:10 Торгівля людьми досі актуальна. Як діяти, якщо ви постраждали від експлуатації Від читача 17:10 Бережани. Переселенцям - про працевлаштування, навчання, підприємництво 17:35 У ДСНС показали як Тернопільські піротехніки розміновують Харківщину 16:54 У Тернополі до Дня Героїв відкриють Алею пам'яті «Незламні» 16:15 Податок на бездітність: депутат запропонував, потім відкликав, а соцмережі активно обговорюють 15:38 Чи є електронна черга у ТЦК для тернополян та чи видаватимуть направлення на ВЛК 15:07 Студенти в Україні, ймовірно, розпочинатимуть навчальний рік в серпні і вчитимуться по суботах 14:33 Біля Драмтеатру після ремонту комунікацій відновлюють покриття play_circle_filled photo_camera 13:57 Як оновити дані військовозобов'язаного у ЦНАПі Тернополя: чи є черги та чи працює система play_circle_filled photo_camera 13:15 У селі неподалік Заліщиків живуть вовки, мавпи та єнот. Але до утримання є питання play_circle_filled photo_camera 12:33 Поліція розшукала хто закопав цуценят у парку. Двох врятували 11:53 Побиття водія маршрутки в Тернополі: 20 хвилин дізналися деталі 11:30 На Тернопільщині влітку відкриють чотири табори для відпочинку дітей (ФОТО) 10:47 Мешканці Тернопільщини заплатили майже сто мільйонів податків на нерухомість 10:15 «На Рогатці» в Тернополі варто чекати на затори. Ремонтуватимуть дорогу 09:35 Графік відключення світла в Тернополі та області 21 травня 09:01 Хто з жінок зобов'язаний бути на обліку з 18 травня: пояснення адвоката
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up