У Тернополі на Збаразькій збили пішохода (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі на Збаразькій збили пішохода (ОНОВЛЕНО)
На вул. Збаразькій неподалік зупинки автівка збила пішохода. Аварія трапилась близько 11.30

На час приїзду журналіста постраждалого уже забрала швидка. Працівників ДАІ ще не було - ті прибули невдовзі.

- Що тут казати - вилетів нізвідки під колеса, - розповів чоловік, що стояв біля авта. - Швидка забрала. Живий. Там голова у нього розбита.

Як уточнили згодом в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – постраждалий –  чоловік 60-ти років. Дорогу переходив поза межами пішохідного переходу, відтак і втрапив під колеса автомобіля.   Як результат  - отримав  черепно-мозкову травму. Наявність інших травм – не виключена.

Відео дня

Інформацію про те, що чоловік  спробував перейти дорогу  поза межами пішохідного переходу, підтвердили і у ДАІ.

 - Потерпілий – чоловік 1947 року народження, - каже начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в Тернопільській області Василь Барановський. – Він перебігав дорогу у невстановленому для цього місці, напроти «Старого млина», і потрапив під колеса Renault.  В результаті удару отримав тілесні ушкодження . Інформації про характер травм поки що не маємо.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up