"Французький транзит" ("Сінема Сіті")

"Французький транзит" ("Сінема Сіті")
Кримінальний трилер-екшн "Французький транзит" показують у кінотеатрі "Сінема Сіті" з 28 травня.

Реальна історія злочинного синдикату "Французький зв'язковий", який лютував в 70-х роках. Підпільна організація була особливо відома міжнародним трафіком героїну.
Марсель. 1975 рік. Молодий П'єр Мішель (Жан Дюжарден) разом з дружиною і дітьми переїжджає з Меца і призначається суддею з особливо тяжких злочинів. Насамперед він вирішує розібратися з мафіозною мережею, що два десятиліття постачає вулиці США і всього світу героїном під керівництвом кримінального авторитета і недоторканного хрещеного батька — безжального Гаетана Зампи (Жиль Леллуш). Але він швидко розуміє, що для отримання результатів йому доведеться поміняти свої методи.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up