Просто неба покажуть "Фріду"


Просто неба покажуть "Фріду"
У межах проекту "Кіно просто неба" у колодязі "Бункермузу" покажуть біографічну драму "Фріда" з Сальмою Хаєк 2 веренся. Початок - о 20.00. Вхід - вільний.

Фріда / Frida (2002)
Жанр: драма, мелодрама, біографія.
Країна: США, Канада, Мексика.
Кіностудія / кінокомпанія: 1.Handprint Entertainment 2.Lions Gate Films Inc. 3.Miramax Films 4.Ventanarosa Productions
Режисер: Джулі Теймор
Актори: Сальма Хаєк , Альфред Моліна, Валерія Голіно , Ешлі Джад, Антоніо Бандерас, Едвард Нортон, Сафрон Бероуз, Джефрі Раш, Міа Маестро, Амелія Запата, Алехандро Усіглі, Діего Луна.

Сюжет:
Стрічка розповідає про непросте життя мексиканської художниці Фріди Кало. Молода дівчина потрапляє у аварію, де зазнає численних травм і переломів, через що полишається загіпсованою і прикутою до ліжка та до кінця життя страждає від болю. Під час хвороби Фріда починає писати картини. Одужавши, вона показує їх відомому художнику Дієго Рівері, який згодом стає її вчителем, чоловіком і соратником у політичній боротьбі. Її кар'єра розвивається, вона знайомиться з видатними людьми, зокрема Троцьким, Рокфеллером та іншими. Врешті-решт художниця вже на смертному одрі домагається відкриття власної виставки на батьківщині.
Тривалість: 01:57:54
мова: українська
переклад: багатоголосий закадровий.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 16:22 Триває набір до патрульної поліції Тернопільської області 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up