Співатиме Галицький камерний хор

Співатиме Галицький камерний хор
Концерт Галицького академічного камерного хору під керівництво диригента народного артиста України Василя Яциняка буде у тернопільській філармонії 5 лютого. Початок - о 18.30.

Галицький академічний камерний хор створений 2003 року на основі академічного хору Львівської Політехніки з ініціативи Василя Яциняка. Упродовж свого існування колектив створив низку концертних програм з творів Й.С. Баха, Л. ван Бетховена, В. А. Моцарта, Й. Гайдна та ін., а також українських композиторів М. Березовського, М. Лисенка, М. Леонтовича, О. Кошиця, М. Колесси, В. Барвінського, твори сучасників – "Гори мої" В. Зубицького, хорові кантати "Весна" М. Скорика та "Червона калина" Л. Дичко. Основу репертуару Галицького камерного хору становлять композиції релігійного змісту А. Веделя, Д. Бортнянського, М. Вербицького, Г. Давидовського, С. Людкевича, О. Козаренка, Є. Станковича.


Хору аплодували під час гастрольних поїздок у Німеччині, Австрії, Швейцарії, Італії, Франції, Норвегії, Швеції, Данії. Галицький камерний хор – двічі лауреат Всеукраїнського конкурсу ім. Д. Січинського та лауреат ІІІ премії Міжнародного фестивалю-конкурсу Hajnówka (Польща).
Квитки - у касі філармонії. Телефон для довідок - 52-47-94.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up