Начальник держреєстраторів може сісти за хабар

Начальник держреєстраторів може сісти за хабар
Начальнику реєстраційної служби Головного управління юстиції у Тернопільській області оголосили підозру про злочин. Така процедура згідно з законом. Почалось розслідування.

Прокурором області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди) депутату Борщівської районної ради та начальнику реєстраційної служби Головного управління юстиції у Тернопільській області, повідомляє прес-служба прокуратруи.
Прокуратура Тернопільської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, за фактом отримання одним із депутатів Борщівської районної ради неправомірної вигоди у сумі понад 40 тис. грн. від керівника місцевого фермерського господарства. На даний час слідчим прокуратури зібрано достатньо доказів щодо причетності начальника реєстраційної служби до вищевказаної «злочинної схеми».
Встановлено, що депутат отримав неправомірну вигоду в сумі понад 40 тис. грн. від керівника одного із фермерських господарств для подальшої передачі держслужбовцю за вирішення питання щодо безперешкодної державної реєстрації договорів оренди земельних паїв реєстраційною службою.

Хід розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області. Клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу держслужбовцю, затриманому за підозрою у вчиненні злочину за ч.3 ст.368 КК України, розглядатиметься Тернопільським міськрайонним судом 26 грудня 2014 року. Якщо вину чиновника доведуть, йому загрожує до 10 років з конфіскацією. Згідно з даними державної реєстраційної служби України начальником служби в області — Ярослав Пікуль.


 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Кривоніс Максим

    Что и говорить, Минюст сейчас возвращается в тьму коррупции. Вот в Кировоградской области запросто было продано место начальника ГИС, который вообще никаким боком к исполнительной службе не касается. Не то, что стажа 3 лет в ГИС нет, он вообще по ходу дела в специфике этой работы - мрак. Помог ему зять его кума – бывший глава ГИС Сторожук. А ещё собрались в Минюсте с коррупцией бороться…

    http://ru.golos.ua/ekonomika/ekspert_korruptsiya_v_minyuste_protsvetaet_izza_nevyipolneniya_resheniy_sudov_7382

  • Анонім

    невже всі так бояться висловити своє бачення ситуації, свою думку))) а коли була розгромна стаття про Бандуру - то коментарів було як волосся на голові..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up