Тернополянин обікрав знайомого на 18000 грн

Тернополянин обікрав знайомого на 18000 грн
36-річний тернополянин виніс з квартири знайомого майна на 18 тисяч гривень. Крадене продав, а гроші витратив на власні потреби.

Із заявою про крадіжку до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції звернулася 39-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що невідомий з її квартири викрав телевізор, ноутбук та інші особисті речі. Збитки потерпіла оцінила у 18 тисяч гривень.

Правоохоронці оглянули помешкання та проникнення сторонніх осіб не виявили. Оперативники опитали всіх членів сім’ї потерпілої і з’ясували, що господар декілька днів тому загубив ключі від вхідних дверей квартири. Проте цю втрату з квартирною крадіжкою чоловік не пов’язував.

Міліціонерам оперативно-розшуковими заходами вдалося встановили особу причетну до скоєння протиправного. З’ясувалося, що це знайомий потерпілих. Підозрюваному 36 років, раніше судимий за майнові та наркозлочини.
Правоохоронці встановили, що зловмисник напередодні зустрічався з потерпілим і непомітно заволодів ключами знайомого. Скористався ними невдовзі, скоївши крадіжку з чужого помешкання.

Відео дня

Міліціонери також довели причетність 36-річного тернополянина до ще однієї крадіжки з продуктової гуртовні.

Щодо підозрюваного слідчі міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження. Його дії кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці також перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших протиправних діянь.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up