Впіймали злодія, який викрав кошти, зібрані для бійців АТО

Впіймали злодія, який викрав кошти, зібрані для бійців АТО
Невідомий вночі, зламавши замок на вхідних дверях, проник до офісу громадської організації та викрав з сейфу майже 25 тисяч гривень. Для розкриття злочину задіяли майже весь особовий склад райвідділу. Причетним до крадіжки виявився 56-річний місцевий житель. Він неодноразово судимий за майнові злочини, востаннє звільнився з місць позбавлення волі минулого року

Майже 25 тисяч гривень викрав з приміщення Заліщицької громадської організації «Самооборона» раніше судимий 56-річний житель райцентру.

Правоохоронцям вдалося впродовж доби встановити особу злодія та повернути частину коштів потерпілим.

  • Повідомлення про крадіжку надійшло до правоохоронців близько восьмої години ранку від голови громадської організації «Самооборона», - розповів начальник Заліщицького райвідділу міліції Сергій Семенків. - На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Міліціонери встановили, що невідомий вночі, зламавши замок на вхідних дверях, проник до офісу громадської організації та викрав з сейфу майже 25 тисяч гривень. Кошти були зібрані на потреби бійців АТО.

Відео дня

Для розкриття резонансного злочину задіяли майже весь особовий склад райвідділу. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу злодія. Причетним до крадіжки виявився 56-річний місцевий житель. Він неодноразово судимий за майнові злочини, востаннє звільнився з місць позбавлення волі минулого року.

Підозрюваний зізнався у крадіжці. Частину грошей правоохоронці вилучили у нього, куди подів решту – встановлюють.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному інкримінують частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up