Іздрик влаштував тернополянам РЕП-петицію, а Ot Vinta – масові гуляння на сцені

Іздрик влаштував тернополянам РЕП-петицію, а Ot Vinta – масові гуляння на сцені
Літературний вечір Юрія Іздрика та концерт рівненського гурту Ot Vinta, які відбувалися в рамках мистецького фестивалю “Ї” в п'ятницю, 17 квітня в Українському домі "Перемога", відвідало близько двох сотень тернополян та гостей міста.

Юрій Іздрик представив глядачам свій новий літературно-музичний проект.

 - Ті, хто знають наш із Григорієм Семенчуком проект DRUMТИАТР, будуть дещо здивовані, бо тут я гратиму сам і читатиму сам, - каже Юрій Іздрик. - Хоча я одразу вибачаюся перед глядачами, бо це перший такий виступ, тож якщо будуть якісь неточності, то суворо не судіть. Сподіваюся, що моє читання віршів хоч чимось вам нагадає реп, тож виступ назвемо реп-петицією.

Previous Next

Відео дня

Окрім того, автор поділився із присутніми своїми творчими планами.

 - У вересні, ближче до Форуму Видавців у Львові я планую видати ще одну свою збірку віршів, - розповідає автор. - Називатися вона буде “Календар любові” і буде містити рівно 365 віршів — по одному на кожен день року. Хтозна, може, зробимо збірку у вигляді відривного календаря.

Після виступу Іздрика на сцену вийшов рівненьский гурт Ot Vinta.

Previous Next

Півторагодинний виступ завершився масовими хороводами під пісню “Рок-н-ролл для черепах”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up