"Зоринка" разом з батьками заспіває для бійців АТО

"Зоринка" разом з батьками заспіває для бійців АТО
Мистецьку акцію “Оберегам зоряних мелодій” для бійців АТО та їхніх родин підготували вихованці тернопільської дитячої хорової школи “Зоринка".

Діти захотіли також якось долучитися до допомоги бійцям АТО, розповіли їхні наставники.

- А що діти вміють, тим і допомагають, - піснею. Цей концерт пошановує наших хлопців, які воюють на Сході, - розповідає художній керівник, хормейстр і диригент “Зоринки” Анжела Доскоч. - На концерт запрошені і бійці, і їхні дітки, тобто, свято буде для всіх.

В концертній програмі візьмуть участь і юні хористи “Зоринки”, і навіть їхні батьки. Як розповів директор закладу Ізидор Доскоч, до 35-річчя заснування “Зоринки” створили спеціальний хор лише із батьків юних дарувань.

Відео дня

- Батьки підтримали задум дітей, тому навіть запропонували приходити на додаткові репетиції, аби встигнути підготуватись до концерту, - каже пан Доскоч. - Участь у концерті також бере оркестр філармонії та інші виконавці.

Довідка:

Концерт відбудеться 12 лютого о 18.00 в драмтеатрі Тернополя.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Вдома двоє дітей і все на своїх місцях: тернополянка вчить жінок, як організувати простір 21:02 Пацієнти-воїни однієї з тернопільських лікарень слухають живий виступ Kozak System (ФОТО ДНЯ) photo_camera 20:02 Житель Тернопільщини наклав на себе руки: рідні звинувачують у всьому ТЦК 19:01 Як військовозобов'язаним оновити дані через ЦНАП в Тернополі Від читача 13:44 «Якісна освіта стає ще доступнішою». У Тернополі відкрили освітньо-культурний Гончаренко центр 18:12 На Борщівщині попрощались із захисником Василем Саманчуком 17:30 Відмовились від випускного і купують дрон для захисників: підтримайте збір школярів з Чорткова 16:50 Підприємство на Кременеччині заплатило мільйон державі за те, що роками забруднювало річку 16:30 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:04 Відмовився проходити алкотест і пропонував поліцейським кілька сотень доларів: як покарають водія 15:14 Загинув воїн зі Скали-Подільської Василь Палько 14:35 У центрі Тернополя висаджують квіти: дивіться, який вигляд мають клумби! play_circle_filled photo_camera 14:02 На Тернопільщині відмовились називати кількість людей в розшуку через мобілізацію 13:20 У Тернополі ремонтують дороги та тротуари: де обмежать рух транспорту 20 травня 12:35 На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ та грип 12:07 Дитину збили на пішохідному переході на вулиці Братів Бойчуків 11:30 На автодорозі в Чортківському районі загорілася легківка 11:02 У Тернополі відбувся перший забіг з Ліги Run4Victory play_circle_filled photo_camera 10:37 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові перебої з водопостачанням play_circle_filled 10:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up