Суд розглядає справу звільнення завідуючої садка

Суд розглядає справу звільнення завідуючої садка
«RIA плюс» поцікавилась розвитком подій у справах, де тернополяни звертались до редакції за допомогою та розголосом, аби проблеми на певних рівнях «не зам’яли». У більшості випадків втручання журналістів людям допомогло

Завідуючу садочком №9 Орисю Марчевську звільнили з роботи. Жінка переконана, що це сталось, бо не мовчала про голодних дітей і протікаючі дахи у садочку. Батьки виступили на підтримку завідуючої та надіслали скарги в різні інстанції. А в управлінні освіти тоді казали - звільнення законне.

  • Вони зробили з мене злочинця - лише за те, що посміла говорити правду, - Орися Марчевська не стримує емоцій. – Цькували безкінечними перевірками і комісіями. Як результат – дві догани і звільнення з роботи. Оце ціна правди в нашій державі!

До 1 липня Орися Марчевська завідувала дитсадком №9. Відтоді – вона безробітний пенсіонер і, як сама гірко жартувала, має достатньо часу, аби писати скарги, судитись і захищати своє добре ім’я.

Після звільнення жінка вже подала до суду на оскарження доган. За ними - позов щодо неправомірного звільнення з роботи. Також направила скарги до генпрокуратури та силовиків обласного і міського рівня. Про «подвиги» очільника міського управління освіти, через конфлікт з якою її звільнили, повідомила до Міністерство освіти. Доказів своєї правоти – стоси копій та оригіналів документів.

Відео дня
  • Зараз тривають суди, в мене є купа документів, які доводять мою правоту, - каже Орися Марчевська. – Чиновники управління освіти на суд подають сфальшовані папери – в т. ч. і листи від імені батьків без дат, ініціалів. Тому справа так довго тягнеться. Решта структур, куди подавала дані – прислали відписки.

Однак, жінка переконала, що справи не полишатиме. І, як на місцевому рівні не доведе «замовність» звільнення – позиватиметься і до Верховного.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • ПРАВДА

    пАНІ іРИНО, ЯК САМЕ "втручання журналістів людям допомогло" В ДАНІЙ СПРАВІ? чИ ВИ ЛИШЕ ПЕРЕПОВІДАЄТЕ?
  • Анонім

    запишіться на прийом в адміністрації призидента, і вам допоможуть вирішити усі питання!!!!
  • Анонім

    Ви жартуєте п.Орися, справді є батьки які за вас заступилися? За які такі ваші заслуги? За хамське ставлення до батьків, вихователів?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up