Партнер рубрики Події

Добирають команду в Антарктиду

Добирають команду в Антарктиду
Українська станція "Академік Вернадський" в Антарктиді. Фото : uac.gov.ua
Конкурс кандидатів до складу 21-ї Української антарктичної експедиції на 2016-2017 роки оголосив Національний антарктичний науковий центр. Зголоситися до участі можуть і тернополяни.

Добрати планують 7 науковців і 5 фахівців із життєзабезпечення. Серед останніх – дизеліст, системний механік-електрик, системний адміністратор зв’язку, лікар (хірург, травматолог, анестезіолог), кухар. Конкурс триває до 31 жовтня.

Учасникам експедиції сплатять антарктичне польове забезпечення: добові, що у 12 разів перевищують добові в Україні. Науковцям-учасникам гарантують збереження місця роботи і зарплати на час експедиції, а фахівцям із життєзабезпечення – гонорари. Забезпечення зимівників харчуванням, одягом, санітарно-гігієнічними засобами їх страхування та медобслуговування буде за рахунок Національного антарктичного наукового центру. І тільки за супутниковий зв’язок з рідними вони повинні будуть платити зі своїх кишень, йдеться в умовах конкурсу.

Відео дня

– Серед зимівників у нас були львів’яни, були рівненчани, а от тернополян ще не було, – розповів для 20minut.ua прес-аташе Національного антарктичного наукового центру Володимир Бочкарьов.

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ:

  • досвід роботи за фахом, що відповідає науковим напрямам Держпрограми, не менш п'яти років
  • володіння однією з іноземних мов (англійською/ іспанською або інш.)
  • відсутність хронічних захворювань  та протипоказів до роботи в екстремальних умовах Антарктики
  • спроможність працювати в умовах депривації, неконфліктність і комунікабельність
  • відсутність шкідливих звичок
  • вік – від 25 до 45 років

Детальніші вимоги до науковців та фахівців із життєзабезпечення для участі у конкурсі можна прочитати на сайті Національного антарктичного наукового центру.

Усі претенденти, що відповідають вимогам до кандидата на участь у експедиції т​а впевнені у стані свого здоров'я, надають на адресу НАНЦ - [email protected]  наступну інформацію:

Анкету науковця/фахівця

Анкету психологічного тестування

Відповіді на тестові завдання

Бланки всього цього також розміщені на сайті Національного антарктичного наукового центру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up