Партнер рубрики Події

Луценко представив нового прокурора Тернопільської області. Натомість звільнив чотирьох інших (ОНОВЛЕНО)

Луценко представив нового прокурора Тернопільської області. Натомість звільнив чотирьох інших (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 16 липня до Тернополя з робочим візитом завітав генпрокурор Юрій Луценко, аби представити прокурора області - чернівчанина В'ячеслава Перча.

 

Із майже годинним запізненням в приміщенні обласної прокуратури відбулося офіційне представлення 54-річного В'ячеслава Перча.

 - Я дуже хотів, аби прокурором Тернопільської області став молодий працівник, - пояснив голова ГПУ. - Однак за підсумками не знайшов нікого. Щоб взяти когось із області - то у всіх купа нерозкритих справ по незаконних добуваннях у кар'єрах. Тож довелося брати старого досвідченого коня.

Окрім призначення, Луценко також зачитав наказ про звільнення з посад чотирьох прокурорів області. Всі вони "попалились" на хабарництві. Тож окрім звільнення їх ще й позбавили усіх регалій.

Відео дня

Сам новий прокурор Тернопільщини був небагатослівним. Розповів, що раніше працював начальником управління криміналістики ГПУ. Далі підказував, що уточняти, вже генпрокурор.

Що працював у справі розслідування розстрілів активістів Євромайдану.

А також поділився, які чесноти мають бути у представників його нової команди.

На те, аби набрати нову команду у В'ячеслава Орестовича є два тижні. Ще місяць - аби провести чистки в лавах обласної прокуратури.

 - У вересні я хочу бачити результати роботи, - завершив представлення генпрокурор України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Якісь він побитий....силою привезли, або зірочку обмивав з Юрою

    Lordan Julia reply Anonymous

    яку зірочку?
  • Анонім

    УЛААААА, Новий ПЛОКУЛОЛ ))))
  • Віталій Карпа

    http://tyzhden.ua/News/169813

    так має писати місцева преса чи київська?
  • Анонім

    А де старі прокурори їх що люстрували ще прошу хто знає то нагадайте  хто був і ще якщо можна нагадайте хто премєр бо презилента того сракатого йоська то добре знаю радію життю по новому так ми сє зробило добре як хо лєра
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б`є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up