Партнер рубрики Події

На блокпостах чергуватимуть правоохоронці та активісти

На блокпостах чергуватимуть правоохоронці та активісти
Блокпости на в’їздах та виїздах до Тернополя, а також у райцентрах запрацюють днями.

Вже розроблена схема розташування цих блокпостів та тривають організаційні роботи, повідомив начальник сектору зв'язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. 
Нагадаємо, з 24 січня на дорогах Тернопільської області – режим посиленого патрулювання.
 
- Один блокпост вже запрацював у Заліщиках на мості між Тернопільською та Чернівецькою областями, - каже Сергій Крета. – Поступово відкриватимуться блокпости в Тернополі та райцентрах. У нас, приміром, такі пости будуть на чотирьох в'їздах у місто. 

На блокпостах буде розташований намет, де чергові зможуть зігрітися, відпочити та випити чаю, додає пан Крета. Також на ці ці пости мають завезти заборонні знаки, перегородки та бетонні блоки. Чергуватимуть на блокпостах правоохоронці разом з громадськими активістами. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Ідіть зі своїми блок постами на схід України, там вони дійсно потрібні, а нам жителям області дайте змогу вільно та безперешкодно пересуватися. Ми з Вами живемо на мирній території, не напрягайте нікого і не накаляйте ситуацію в області. За безпеку дорожнього руху відповідає ДПС, а не вуйко з котроїсь громадської організаціі!!! ГО поза законом на блок постах без жодних повноважень. Це вже повна анархія. подуріди зі своїми блок постами )))
  • Анонім

    "Ефективність" блок-постів, посиленого патрулювання і т.д. доведено:

    https://www.youtube.com/watch?v=QBmkAvdBkeY

  • Анонім

    От ідіоти - поставте блок-пости собі в головах, бо ваш "шановні" розум вже поступово втікає!

    Anonymous reply Анонім

    Ідіоти - це ті, хто не розуміють, який зараз час, і живуть, запхапши голову в асфальт і наставивши дупу вітру.
  • Дуглас

    і нахріна того?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up