Партнер рубрики Події

Парку "Топільче" завершують оновлення доріжок

Парку "Топільче" завершують оновлення доріжок

Облаштування пішохідної доріжки між центральним фонтаном та екстрим-парком у парку "Топільче" уже на завершальній стадії.

 

- Ремонт у парку "Топільче" триває почергово уже четвертий рік, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. - У попередні роки тут відремонтували декілька алей, встановленівуличні тренажери та екстрим-парк, а цього року до Дня міста завершимо ремонтувати 550 метрів доріжки між центральними алеями, облаштуємо місця для відпочинку та оновимо вуличне освітлення. Також тут з’явиться велосипедна доріжка.

До речі, торік відремонтували три трубчасті містки, а у попередні роки - алеї від вулиці Шептицького до перехрестя у сторону вулиці Миру, "Орнави" та в напрямку центрального ринку і вулиці Оболоня, доріжки, яка сполучає вул. Миру із пішохідним мостом через р. Серет в парку "Топільче".

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    на якій завершальній стадії ? взагалі той хто писав був на тій алеї ? там ще роботи і роботи, теж саме про завершальну стадію можна казати і про дамбу Тернопільського ставу.

    а взагалі, як закінчуть ремонт алей в Гідропарку , то має бути гарно, щоб тільки прибрали за собою, бо в деяких місцях біля алеї таке враження, що велись бойові дії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up