Партнер рубрики Події

Тернополяни виграли планшети на "Народному бренді"!

Тернополяни виграли планшети на "Народному бренді"!
Тернополянин Руслан Кіндзерський став власником планшету під час розіграшу призів на "Народному бренді-2014". Нагородження переможців цього проекту відбулося увечері, 16 грудня.

 Чоловік був здивований такою приємною новиною і спершу навіть не повірив, що це правда. 
Нагадаємо, участь у розіграші трьох планшетів, взяли всі учасники голосування за кращий бренд Тернополя. Пан Кіндзерський каже, що голосував за декілька брендів, яким симпатизує. 

- До мене зателефонували увечері, коли я вже збирався лягати спати, - розповідає чоловік. – І повідомили,  що я виграв планшет. Мене привітали, проте я не одразу у це все повірив. Думав, що це якийсь розіграш чи жарт,  тому не поставився до цього серйозно. Але потім згадав собі, що справді на "Народному бренді" мав бути розіграш призів. 

Руслан Кіндзерський прийшов за подарунком у редакцію 17 грудня. В те, що все правда, повірив вже тоді, коли тримав у руках новенький планшет. 
- До речі, це мій перший виграш, - каже чоловік. - Я не раз брав участь в різних акціях, проте ніколи не вигравав. Тому мені було дуже приємно!
 

Ще один щасливий власник планшета – Роман Грицай, який теж брав участь у голосуванні за "Народний бренд".


- Я голосував за ресторан, в якому я працюю і за пиво, яке варю, - каже він. - І так сталося, що ще й отримав за це подарунок! Мені зателефонували увечері і сказали, що я виграв планшет! Це було дуже неочікувано! Я до кінця думав, що це розіграш. Поки наступного дня мені не зателефонували з редакції і не сказали прийти за призом.

Роман Грицай вже має планшет. Проте йому приємно, що отримав такий хороший подарунок саме перед святом Миколая. До того ж це перший виграш у його житті, адже раніше ніколи не вигравав нічого подібного. 

Відео дня

 

Третій планшет виграла студентка Тетяна Лібус. Вона, як і попередні переможці, була приголомшена несподіваною звісткою. 

- Я ще місяць тому голосувала за виробників, які мені подобаються, - каже дівчина. – Вже й забула, що це робила. Пригадую, тоді думала, що й так нічого не виграю. Аж тут раптом мені подзвонили і сказали, що я виграла планшет! В мене був шок!
Тетяна каже, що не повірила в цю новину. І навіть наступного дня не особливо чекала на дзвінок з редакції. Втім, планшет у руках розвіяв всі сумніви. 

- У мене був планшет, який мені дали на деякий час покористуватися і якраз я його віддала. Аж раптом до мене прийшов новий! Чудеса! – каже студентка. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Класно, і я так хотіла б. Ще ніколи нічого не отримувала дарма. Переможців вітаю!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up