Партнер рубрики Події

Титул найкрасивішої студентки отримала Ольга Росоха

Титул найкрасивішої студентки отримала Ольга Росоха
У конкурсі краси "СтудМіс Тернополя-2014" перемогла студентка ТНЕУ Ольга Росоха. Дійство відбулось 30 травня ввечері у драмтеатрі.

Першою віце СтудМіс Тернополя 2014 стала Валентина Кузьмінська, яка навчається у ТДМУ. Другою віце СтудМіс журі обрали студентку ТНЕУ – Ірину Двійну. А Міс глядацьких симпатій отримала нігерійка Ребека Огунємі.
Усі 16 красунь протягом трьох з половиною годин намагались довести суддям, глядачам та самим собі що кожна з них варта корони «СтудМіс Тернополя 2014».

Саме Ольга Росоха представлятиме Тернопільщину на фіналі конкурсу СтудМіс України восени. Там разом із тернополянкою за корону змагатимуться студентки зі всієї України, які перемогли у своїх регіонах.

Previous Next

Відео дня

- Я готувалась до перемоги і була готовою до неї, - ділиться враженнями Ольга Росоха. – Тут кожна учасниця готувалась одягти корону, але перемогла найкраща..

Підтримати дівчину прийшли рідні та друзі.

Судді мали можливість оцінити красунь у чотирьох дефіле. Першим був вихід у коротких чорних сукнях, другий - у ковбойських костюмах. Потім дівчата показували свої таланти. Одні учасниці декламували вірші, інші співали та танцювали. Ще одна учасниця вирішила вразити суддів своїм вмінням готувати. Після конкурсу талантів, публіка та журі побачили, як завжди, найочікуваніший вихід – у купальниках. На завершення конкурсу учасниці дефілювали у вечірніх сукнях та відповідали на запитання ведучих. До речі, серед вечірніх суконь найбільше виділялась сукня учасниці № 6 Валентини Кузьмінської, яка отримала титул першої віце СтудМіс.
Позитивні враження від конкурсу отримали і учасниці, і глядачі, і судді.

- Я дуже багато разів була суддею у різних конкурсах. На цьому мені сподобалось, що тут які бали були, такі і поставили, тобто все чесно,  – розповідає керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко. – Дівчинка, яка перемогла, справді дуже красива і судді віддавали їй найвищі бали.

Пані Наталія зазначила також, що дуже приємно, що у цьому конкурсі брала участь Огунємі Ребека, студентка ТДМУ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    кому потрібні ці так звані конкурси? для чого їх проводити? кого вони виховують, новітніх к...в?
  • Anonymous

    Чесно кажучи, неозброєним оком було видно, що конкурс був зроблений для однієї конкурсантки. До Олі ніяких претензій нема -надзвичайно артистична і красива дівчина, але організаторвм ВЕЛИКИЙ мінус. Організація ніяка, трішки шкода дівчаток, тому що готувалися, а їхні старання не оцінили через невміння робити такого роду конкурси.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up