Партнер рубрики Події

У “поваленої” республіки новий президент

У “поваленої” республіки новий президент
На “міні-Казантип” перетворився Козацький острів, що у парку “Топільче” цими вихідними. Молоді громадяни “Студентської республіки” жили у наметах, веселилися та розігрували справжні політичні баталії, авантюрніші навіть за ті, які відбуваються у “дорослій” політиці. Президентом студентської республіки вибрали студентку педуніверситету Лілію Кріль. А от у парламенті перемогу здобув блок “Тернове поле”. Команда складалася зі студентів педуніверситету, Центру євростудій та молодіжного клубу “Авангард”.
  Інтрига в ЦВК Вибрати ці “політичні сили”, виявилося, непросто. Колишній президент вирішив “зірвати” вибори та залишити владу у своїх руках. – Минулорічний президент на виборах був головою ЦВК, і, коли мало починатися голосування, він кудись запропастився, – розповідає заступник голови оргкомітету студреспубліки Сергій Маркопольський. – Але студенти швидко знайшли заміну і вибори відбулися. Крім виборчих перегонів, студенти на острові ще й добряче “погуділи” на вечірці, що відбулась у п’ятницю ввечері. Тут пачками роздавали презервативи, оскільки спонсором був виробник презервативів та показували КВН. Два КВНники показували сценки, у яких гумор був ну не зовсім пристойним . В одній зі них один хлопака робив вигляд, що займається з іншим оральним сексом, а потім, відвівши голову, жіночим голосом запитав: “Любий, це що, не “Миргородська”? Додав полум’я на вигляд добряче підпитим студентам і спонтанний виступ наших кореспондентів. Вони о другій ночі показали вогненне шоу з видуванням полум’я на в’язані шапочки добровольців. Розігнали за шум Проте республіка до ранку не протрималася. О четвертій ночі вечірку припинили, а на ранок “розігнали” і саму республіку. – Міська влада, вочевидь, не хотіла забави, – розповів Сергій Маркопольський. – В управлінні парків акцію заборонили, хоча раніше дозвіл на неї був. В управлінні парків кореспондентам “20 хвилин” повідомили, що нічну програму заборонили через те, що надходило багато скарг від мешканців сусідніх до парку будинків. Люди скаржилися на сильний шум.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up