Партнер рубрики Події

Вибори пройшли, давайте будувати?

  • Иванов Толик
Вибори пройшли, давайте будувати?
Невже чергова скандальна будова? Можливо хтось знає, що за бункер риють біля заправки "Укрнафти" в районі Універсаму на просп. Злуки.

Ударними темпами тривають землерийні роботи біля заправки "Укрнафти" в районі Універсаму на просп. Злуки. Самі працівники до ладу не знають, що конкретно планується будувати на даній ділянці. Одні стверджують, що лише переносять комунікації, інші кажуть що таки буде будова. Можливо хтось прояснить ситуацію?

Від редакції:
Коментує начальник відділу зв’язків з громадскістю та ЗМІ міської ради Катерина Калуш:
- На даній ділянці проводять підготовчі роботи до будівництва громадської споруди. Землю під це виділили ще за часів мера Богдан Левкова, однак будівництво розпочали лише зараз. Займається цим компанія Василя Лила “Тернопільбуд”.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Там планується торговий центр
  • Анонім

    Тернопільбуд, чергова будова. а взагалі те болото що за заправкою все буде забудоване, є генплан, і будувати буде Тернопільбуд. там земля вже давно продана
  • Микола Унгурян

    мав би бути інформаційний стенд, за відсутність такого стенду згідно чинного законодавства штраф на забудовника в 36 м.р.з.п (біля 40000 грн) .

    Так що де архітектурно-будівельна інспекція?
  • Олег Фостяк

    Здається там мала бути збудована багатоповерхова автостоянка, але я думаю це буде знову типовий багатоквартирний будинок  як і вздовж усієї вулиці. Слід нагадати автору проекту що повторення більше пяти однакових обєктів створює протиприродне візуальне середовище. І попросив би дотримуватись основархітектурного проектування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up