Партнер рубрики Події

Тернополянин зняв, як водій маршрутки грубо порушує правила (оновлено)

Тернополянин зняв, як водій маршрутки грубо порушує правила (оновлено)

Водій тернопільської маршрутки № 25 грубо порушив ПДР і наразив на небезпеку пасажирів.

Відео опублікував Андрій Вікторович у себе на сторінці у "Фейсбуці".

На відео видно, як водій не став чекати зеленого сигналу світлофора і поїхав на червоне світло. Далі цей водій на вул. Пирогова не пропустив пішоходів на нерегульованому пішохідному переході.

Відео зняте 28 вересня.

Відео дня

За коментарем з цього приводу ми звернулись до начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігоря Мединського, який сказав, що на жаль в договорі між замовником та перевізником про порушення правил дорожнього руху нічого не передбачено.

- Ми не маємо жодного впливу на водіїв-порушників, оскільки це є компетенція поліції, - каже він. - Саме, патрульна поліція несе пряму відповідальність за безпеку руху на дорозі.

В той, час у патрульній поліції редакції "20 хвилин" кажуть, що правоохоронні органи ретельно вивчають це відео, та про вжиті заходи стосовно водія-порушника редакцію повідомлять.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    Стосовно першого випадку: водій маршрутки зробив такий маневр, тому що якийсь бовдур тупив на зелений. Нерви у водія маршрутки не витримали і він об`їхав і поїхав. Порушення було, але там по тупорилому зробили ті світофори. Там, коли їх не було, менше було корків, а ніж зараз.

    Відоносно другого фрагменту: порушення ніякого не було. Маршрутка не завадила людям переходити дорогу. Прочитайте в ПДР, що значить пішохід має перевагу. Якби пішоходи пришвидчували або сповільнювали рух, то це була в перешкода. А так маршрутка їхала, а пішоходи спокійно йшли. Там порушував водій легківки, а не маршрутки.

    P.S. Яка держава, такі і маршрутки. Зробити крайнім водія маршрутки можна, але це будо не зовсім справедливо. Ми своїми діями чи бездіяльністю створили недодержаву, де кожен сам за себе і проти всіх. Де всі думають тільки якби їм хапнути побільше, а не про свою країну. Всі чиновники продажні хабарники, а люди запроданці. Кожен за свій інтерес готовий здати всю країну. Що посієш, те пожнеш. Надурили самі себе, а тепер в дупі, але у вишиванках...
  • Олексів Оля

    Я іхала в ті маршрутці

    Piter Savka reply Олексів Оля

    ну то чо ж не стуканула ??!!!
  • Svyatoslav Svyatoslav

    гнати в шию таких маршрутчиків треба
  • Adler Irene

    якщо автор відео доведе, що дане відео було зняте саме 28.09.2016 року, у поліції будуть всі підстави притягнути водія маршрутки до відповідальності за порушення ПДР.

    а арешт за порушення ПДР не передбачений

    Анонім reply Adler Irene

    Свідчення автора теж доказ!

    Анонім reply Adler Irene

    а якщо 27.09.16, то це, виходить, і не порушення, а все згідно правил?

    Є порушення,є його свідок, є доказ порушення. ЩО ЩЕ ПОТРІБНО?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up