Партнер рубрики Події

Як виграти майбутні місцеві вибори?

  • Мирослав Копак
Описано, як реально виграти вибори.
Як виграти майбутні місцеві вибори? Наближаються чергові місцеві вибори. Специфіка цієї виборчої компанії різко відрізняється від багатьох попередніх, через перебування України у стані війни. Існують владні кривдники, котрі займаються героїзацією цієї всенародної біди, впутавши своїх же виборців у буз глузду, криваву, смертельну пастку. Це фахівці по налаштуванню найрізноманітніших пасток, а не по виходу із них. На це вони не спроможні. Тому, щоб перемогти, насамперед потрібно відібрати у них владу. Затяжні криваві події доводять, що цю війну не можливо виграти вогнепальною зброєю, перевага у якій не на користь нашої держави. Перемога може стати не в радість для тих, хто розраховує лише на застосування вогнепальної зброї. Тому, очевидно, що наступила вимушена пора використати в односторонньому порядку, більш ефективний вид зброї, винайдений мною, причому мирного характеру. Теперішні вибори - це унікальна нагода розпочати мирну мобілізацію з використання новітнього мирного озброєння, за допомогою якого Україна може здобути так бажану Перемогу. І не просто Перемогу, а благополуччя та процвітання українському народові. Особи, котрі прагнуть балотуватися на посади сільського, селищного, міського голови можуть долучитися до реалізації моєї мирної ініціативи. Конкретніше, при особистій зустрічі, для тих, хто поділяє викладене вище. Тел: 096 534 63 01 Пророк: Мирослав Копак 29.08.2015 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Україні забезпечить свою незалежність тільки якщо відновить ядерну зброю. Треба було бути ідіотами, щоб колись піддатись на солодкі вмовляння Заходу та відмовитися від найнадійнішої гарантії в світі.

    Мирослав Копак reply Анонім

    При прийнятті декларації про державний суверенітет не було жодних солодких вмовлянь Заходу. У цієї пропозиції є свій автор - Іван Драч. Народна Рада підтримала. А потім усе пішло поїхало. Мовляв нас ніхто не признає, якщо ми цього речення не впишемо у декларацію, хто з нами буде воювати.

    igor golovko reply Анонім

    Якої гарантії? Від гарантії спопелити всю планету? Можливо саме те що Пупуцькін тримає руку на ядерній кнопці і утримує захід від повноцінної війни з ним. Немає нічого страшнішого від мавпи яка тримає гранату без чеки - підірве і себе і вас. Це спірне питання - а з точки зору економіки мало хто уявляє вартість збереження і утримання такої зброї в належному навіть в законсервованому стані.  Мало нам Чорнобиля чи таких недавніх вибухів на складах в Новобогданівці - а якщо б це були склади з такою зброєю? Відмовились і так сталось немає чого жити минулим  потрібно знаходити нові і головне несмертельні способи як поставити себе у цьому світі.

    Мирослав Копак reply igor golovko

    Ядерна зброя - це різновид вогнепальної зброї. Тому, я пишу, що війну не можливо виграти вогнепальною зброєю. Європейці завоювали Америку, тому що у аборигенів не було такого виду зброї, як вогнепальна. Воювати стрілецькою зброєю із країною, котра має ядерну, все одно, як аборигени воювали холодною зброєю із вогнепальною. Інша справа. Головне нам ніхто цьому не заважає, як ви пишете, потрібно знаходити нові і головне несмертельні способи як поставити себе у цьому світі. Саме це і я пропоную.
  • Анонім

    Гречкою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up