Партнер рубрики Події

Якщо тернополяни вигадають гідну заміну літаку на Східному, то його демонтують

Якщо тернополяни вигадають гідну заміну літаку на Східному, то його демонтують

Таке рішення прийняв виконавчий комітет міської ради у середу, 25 серпня.

- Були неодноразово пропозиції щодо демонтажу літака і встановлення на його місце іншого пам'ятника, - каже начальник управління містобудування, архітектури та кадастру Василь Бесага.- Але дій не було. Зараз є петиція щодо збереження цього літака.

Проте, як зазначив пан Бесага, після обстеження пам'ятника комісія запропонувала демонтувати його, бо він у невідповідному стані. Потрібен ремонт, реставрація. Він у будь-який момент може впасти.

Після дискусії виконкому щодо пам'ятника, міський голова запропонував влаштувати конкурс на найкращий проект від тернополян. Тобто, якщо люди придумають, що можна встановити замість літака, то його таки демонтують.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (56)
  • Анонім

    а давайте поставимо памятник бобрам, яких вижили з берегів озера аквабайкери....
  • Анонім

    Кредо вишиватника - вдягти вишиванку раз в рік на День незалежності, за столом з чаркою крикнути Слава Україні, при оголошенні мобілізації тікати в Польшу, або залізти в погріб, не висловлюючи бажання захистити Батьківщину від окупантів. Як не прикро ці складні часи для нашої держави породили новий тип байдужих людей.
  • Анонім

     а зброя в нас в армії теж тоталітарна, танки, міномети сука в нас були 47 року? 90% радянської техніки і озброєння, то що треба все спалити, і з голим х@ бігти на ворога?

    Анонім reply Анонім

    Не путай зброю з памятником, 

    Анонім reply Анонім

    Не путай голову з своєю пустою макітрою, то виходить захищатись від ворога "комуняцькою" зброєю можна, жити в " тоталітарних"  будинках можна, ходити в школи, які збудовані за совка можна, а нещасний літак, який нікому не заважає це зло? Це у вас шановний не все в порядку з логікою.

    Анонім reply Анонім

    Ти і не зрозумієш логіку. Як ти зможеш зрозуміти те, чого в тебе нема?
  • Anonymous

    То, напевно, найбільша проблема в Тернополі як того літака завалити. От придурки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up