Партнер рубрики Події

Яму на мості вже залатали, а коли сам міст ремонтуватимуть – не знають

Яму на мості вже залатали, а коли сам міст ремонтуватимуть – не знають
Півметрову яму на мості на вул. Промисловій уже ліквідували. Однак стан його, як і багатьох інших, далеко не у найкращому стані. Що саме робитимуть там – ремонтуватимуть чи реконструюватимуть, поки невідомо.

 


- Ця яма у такому стані, як писали ЗМІ, була десь близько тижня, - каже головний інженер відділу технагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча. – Задля забезпечення дорожнього руху ми її ліквідували. Зробили це минулого тижня. Та стан мосту, збудованого ще у 1981 році, не найкращий. Ремонтних робіт з часу його будівництва не було.

Ремонтувати ж дорогу на мості загалом почнуть за сприятливих погодних умов. Орієнтовно наприкінці травня – на початку червня.

- Плануємо провести експертне обстеження мостів і шляхопроводів, - додає він. – Для цього звернемось у спеціальну організацію, що і визначить стан доріг та дасть висновок, які першочергово роботи потрібно зробити. Такі організації є у Львові та Києві.

У скільки ж обійдеться, за словами пана Копчі, сказати наразі неможливо. Оскільки прайсів організацій у відділі технагляду ще не бачили.

- Міст на Бродівській у трішки кращому стані, - каже інженер. - Втім і він потребує ремонту, адже збудований всього на рік пізніше – у 1982 році.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    А на вул. Пирогова ями коли залатають? Самий центр міста і рух там інтенсивний. А дорога- як в глухаму хуторі, де про асфальт не чули ніколи...
  • Anonymous

    наприкінці травня – на початку червня. а якого року?

    Anonymous reply Anonymous

    хороший вопрос...!
  • Anonymous

    японамать! "Орієнтовно наприкінці травня – на початку червня."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up