Партнер рубрики Події

Жителів Тернопільщини запрошуємо долучитись до акції по блокаді Криму

  • Kateryna Boyko
Жителів Тернопільщини запрошуємо долучитись до акції по блокаді Криму
Західні регіони України підключились до блокування півострова Крим з метою недопущення поступлення товарів українського виробництва на окуповану територію та на територію Росії. https://www.facebook.com/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%9A%D0%A0%D0%98%D0%9C-1030106290373659/timeline/
Західні регіони України підключились до блокування півострова Крим з метою недопущення поступлення товарів українського виробництва на окуповану територію та на територію Росії.
Слід зауважити, що українські товари на порядок відрізняються від товарів російського виробництва, перш за все, високою якістю, а також нижчою ринковою вартістю.
Продукти, завезені з України, не потрапляють на прилавки магазинів Криму, а направляються на продаж на територію сусідньої держави, натомість заміняються російськими товарами. Саме тому є нагальна потреба припинити потік українських товарів на окуповану територію до того часу, поки Крим не повернеться під юрисдикцію України.
До прикладу, спиртні напої, виготовлені в Україні, знані в цілому світі, є якісними і досить недорогими, пляшка української горілки на території нашої держави коштує 50 грн. Та сама пляшка горілки на території півострова коштує втричі дорожче - 150 грн. Знаходяться ділки, які роблять на цьому непоганий бізнес, таким чином якісна українська горілка потрапляє на російський ринок , російська - в Крим.
Виникає логічне запитання - чому ми маємо годувати окупантів і давати їм заробити?
Слід також зазначити, що ціна українського продукту, який потрапляє на ринок півострова зростає в декілька разів за рахунок транспортних витрат.
До блокування потрапляння українських товарів на окуповану територію необхідно залучити чим більше громадських активістів, небайдужих громадян, жителів прилеглих до Криму територій України. Необхідний жорсткий громадський контроль за діяльністю пропускних пунктів, що викорінить прояви корупції та не допустить товари українських виробників на окуповану територію.
Громада Тернопільщини долучається до так званої блокади півострова Крим.
Проводиться набір добровольців та волонтерів, які готові долучитися до безстрокової акції до повної перемоги і повернення півострова Крим під юрисдикцію України.
Для моральної підтримки бійців Збройних Сил України та добровольців по максимуму залучаються підприємці, громадськість, небайдужі громадяни для збору теплих речей і продуктів харчування, також з настанням холодів є нагальна потреба в буржуйках, наметах та дизпаливі.
Волонтерську  допомогу можна приносити на склад за адресою: м.Тернопіль, проспект С.Бандери,13а, тел. 0961690774 Андрій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    що за громада???))))
  • Анонім

    До с*аки вже та блокада ,вони по морю товари вже возять і про це вже заявив Джемілев ,тепер зрозуміло чому Шоколадний зрадник так спокійно ставився до цієї блокади,бо там був другий вихід.

  • Анонім

    ага, ще один з тих написав, що певне досі ввозить продукти до Криму. Думаю, що такі люди,які в умовах війни торгують з окупантом, найменше думають про людей, про те, що там же українці. Ми ніколи не виграємо тієї війни, поки годуватимемо окупанта. Хай народ підіймається, якщо так зле під Рсією без українських продуктів. А якщо незле від присутнсті Росії, то хай і Росія годує. А такі наші щирі галицузькі підприємства-патріоти,  що досі торгують і возять продукти в Крим, завжди знайдуть собі виправдання - то за жити, то подумайте про людей. ВІЙНА в країні! НЕ ЗАБУВАЙТЕ. Першими пропоную нагадати про це "Скалат м'ясу", вони вже світились у такому ділі

    Анонім reply Анонім

    до задниці блокада(продуктова)відрізати воду і світло-ото була б блокада
  • Анонім

    ви були в криму блокадники .ви хоть розумієте що таке крим а що україна спитайте думку любої людини зі сходу-півдня  і зрозумієте а то в церквополі гнати герої поїдьте туди і там розкажіть (хто має родичів знає прощо я)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up