Директор заводу “Оріон” став депутатом Тернопільської облради

Директор заводу “Оріон” став депутатом Тернопільської облради
У Тернопільській обласній раді - чотири нових депутати.

Постанову про визнання та реєстрацію чотирьох депутатів Тернопільської обласної ради сьогодні оприлюднив голова  територіальної виборчої комісії Микола Крук.

Тарас Пастух, Юрій Чижмарь та Степан Барна склали свої повноваження депутатів облради у зв’язку з обранням депутатами Верховної Ради.
Також фракція “Блоку Литвина” подала у територіальну виборчу комісію звернення про припинення повноважень депутата облради Леоніда Ковальчука у зв’язку з його смертю.

Замість вибулих депутатів до складу облради увійшли Павло Вибираний за виборчим списком партії “Єдиний центр”,  Євген Лис за виборчим списком партії Народний Союз “Наша Україна”, Василь Кравець за списком УНП та Ярослав Карпик за виборчим списком “Блоку Литвина”.

Павло Вибираний працює приватним підприємцем у Тернополі. Євген Лис - директор Зборівської загальноосвітньої школи №1. Інші два новобранці облради більш відомі тернополянам. Василь Кравець свого часу працював заступником голови облради, а Ярослав Карпик очолює завод  “Оріон”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up