Тернопільські флорболісти зберігають лідерство у юнацькій лізі


Тернопільські флорболісти зберігають лідерство у юнацькій лізі
Другий тур чемпіонату України з флорболу серед юнаків 22-23 листопада відбувся у спортзалі тернопільської школи №27.

Позмагатися за перемогу у Тернопіль приїхали команди флорболістів Західної конференції до 12-ти та 14-ти років. Тернополяни, хоча й не стали переможцями на домашньому етапі, але потрапили у призери.

- У категорії до 12-ти років тернопільські команди боролися між собою за третє місце, - каже голова обласної Федерації флорболу та тренер Володимир Смолка. – У підсумку мої підопічні з команди "Тернопіль-3" перемогли команду Тараса Мамуса "Шторм" 5:2 і стали бронзовими призерами. А перемога у категорії дісталася львівським флорболістам з команди "Гладіатори", які перемогли своїх земляків "Тигрів" 2:0.

Відтак, після трьох турів у загальній турнірній таблиці лідирує команда "Тернопіль-3", яка має 10 очок і випереджає своїх конкурентів завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів.

Відео дня

У категорії юнаків до 14-ти років тернопільська команда "Шторм" стала фіналістом другого туру. Проте у вирішальній грі наші юні земляки поступилися команді "Янтар" з Новояворівська 3:5. Однак, після двох турів наш "Шторм" теж перебуває на вершині турнірної таблиці у своїй категорії.

- Результатами наших команд ми трішки розчаровані, адже хотілось все таки вдома вибороти два Кубки переможців, - додає Володимир Смолка. – Втім, обидві команди зберегли лідерство у своїх групах і це тішить.

Додамо, що третій тур Західної конференції відбудеться на початку березня наступного року у Івано-Франківську. Саме тоді і визначаться дві команди, які згодом поїдуть до Києва на суперфінал. А на наступних вихідних у Львові стартує чоловіча Вища ліга, де прийме участь і наш флорбольний клуб "Тернопіль".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up