26-річному хлопцеві стало погано під час купання в ополонці. Медикам не вдалось його врятувати

26-річному хлопцеві стало погано під час купання в ополонці. Медикам не вдалось його врятувати

31 січня о 13. 51 районна бригада швидкої виїжджала у с. Старий Тараж, де надавала допомогу 26-річному пацієнтові. Зі слів матері, хлопцеві стало погано під час купання в ополонці.

Зимове купання стало фатальним для молодого хлопця. Йому стало погано під час купання в ополонці. Власним автомобілем люди виїхали назустріч швидкій допомозі, медики швидкої констатували у хлопця раптову зупинку кровообігу. Проводились тривалі реанімаційні заходи в автомобілі швидкої, але вони, на жаль, виявились безрезультатними. Тіло пацієнта залишено на працівників поліції, про це повідомив  М. Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

30 та 31 січня побільшало викликів на різні нещасні випадки, суїциди, алкогольні інтоксикації, а також до психічно хворих пацієнтів та на ДТП.

Так, 30 січня о 00.21 районна бригада швидкої виїжджала на трасу Чортків – Ягільниця, на місце ДТП. Водій автівки випадково наїхав уночі на фуру, яка не увімкнула аварійних вогнів. Унаслідок зіткнення автівки та фури постраждали двоє пацієнтів: важко травмувався 21-річний чоловік, який отримав відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та множинні рани обличчя ; 20-річному пацієнтові пощастило більше, він відбувся лише закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та закритою травмою правої ноги. Після оперативно наданої медичної допомоги обох постраждалих шпиталізовано у Чортківську райлікарню.

Відео дня

30 січня о 14.21 виїжджала бригада швидкої й на падіння з висоти у с. Велика Березовиця. Зі слів 62-річного пацієнта, він допомагав сусіду лагодити дах, послизнувся й упав на землю. На щастя, залишився живий. Із закритою черепно-мозковою травмою, забійною гематомою правої скроневої ділянки голови потерпілого, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

31 січня о 14.11 бригада швидкої виїжджала на вул. Тарнавського , у «Савич парк», де надавала допомогу 7-річній пацієнтці. Зі слів матері, дівчинка травмувалась, катаючись на санках й вдарившись об колесо огорожі. Із закритою травмою хребта маленьку пацієнтку , після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Не обійшлося 31 січня й без суїцидальних спроб. Так, о 10.57 бригада швидкої виїжджала на вул. Шевченка, у відділок поліції, де надавала допомогу 24-річному пацієнтові. У стані психомоторного збудження чоловік розбив склянку й осколками порізав собі руку. Із різаними ранами внутрішньої поверхні лівого передпліччя пацієнта, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано у психоневрологічний диспансер.

31 січня о 20.20 виїжджала бригада швидкої на вул. Дубенську, де надавала допомогу 45-річному пацієнтові. Чоловік сказав, що упав на скло, хоча вени порізав собі сам. Із різаними ранами правого передпліччя, у стані алкогольної інтоксикації пацієнта, після наданої медичної допомоги, залишено на місці події, оскільки від госпіталізації він відмовився.

31 січня о 21.31 районна бригада швидкої виїжджала у с. Шпиколоси Кременецького району, де надавала допомогу 9-річному хлопчику. Зі слів дитини та свідків, його побив батько…Із забоєм обличчя, гематомою правого ока, саднами спини маленького пацієнта, після оперативно наданої допомоги, шпиталізовано у Кременецьку райлікарню.

31 січня о 9.38 бригада швидкої виїжджала на Збаразьке кільце, де надавала допомогу 60-річному пацієнтові. Чоловік травмувався, упавши в маршрутці, коли водій різко рвонув з місця. Із забоєм ребер пацієнта, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up