Запускаємо на сайті 2-й сезон проекту "Врятуй мене!"

Запускаємо на сайті 2-й сезон проекту "Врятуй мене!"
Редакція 20minut.ua спільно з тернопільським медуніверситетом відновлює проект "Врятуй мене!". Щотижня ми будемо публікувати для вас цікаві та пізнавальні відео надання першої домедичної допомоги. Перше із них - про те, як допомогти водію чи пасажиру у ДТП - дивіться уже сьогодні, 23 вересня, на сайті 20minut.ua о 21.00.

Відтепер у проекті є новий експерт - доцент кафедри медицини катастроф і військової медицини Тернопільського державного медичного університету ім.І.Горбачевського Петро Левицький. 

У першому сезоні - разом із нашим експертом, завідувачем кафедри медицини катастроф і військової медицини Тернопільського державного медичного університету ім.І.Горбачевського, доктор медичних наук, професором Арсеном Гудимою - ми розповіли та показали, як правильно викликати швидку допомогу, що потрібно мати у міні-аптечці та багато-багато іншого.

Загалом ми зняли 31 відео про те, як надавати домедичну допому при струсі мозку, клінічнй смерті, порізах та ранах, переломах, падінні з висоти. Арсен Гудима детально розповів та показав, як правильно та при яких умовах потрібно робити серцево-легеневу реанімацію. Разом з студентами ТДМУ показали, що робити при подавленні, як дорослої людини, так і немовля; як зупинити зовнішню кровотечу та допомогти при серцевому нападі. Усе ці відео - двіться у збірці "Врятуй мене!".

Відео дня

Отож, стежте за нашими новими публікаціями!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up