Ім’я «славить» людину?

Зовні цей симпатичний хлопчина скидається на любителя боксу. Але боксу специфічного, такого, за який не дають медалі на Олімпіадах, але який щедро оплачується з далеко не бідних кишень. Хоча, якщо дуже вже не пощастить, то  можна в якості «плати за працю» отримати й декілька років відбування терміну в місцях «не надто віддалених». Наш герой щасливо уникнув нагоди споглядати  «небо в клітинку», хоча така перспектива йому реально «світила». Прошу «любить и жаловать», як кажуть наші «старші брати» -  Вадим Тітушко. Так-так, той самий, котрий «відзначився» побиттям журналістів п’ять років тому в Києві. Білоцерківському «качку» на прізвисько «Румун», можна сказати, пощастило: по-перше, Шевченківський суд Києва оцінив його «сеанс кікбоксингу» в три роки позбавлення волі зі звільненням від виконання призначеного терміну на два роки; по-друге, сам того не бажаючи, він збагатив українську мову на узагальнюючу назву люмпенізованих кримінальних елементів, які використовуються «платоспроможними» юридичними чи фізичними особами (а то й владою) для всіляких провокацій, характерною ознакою яких є застосування грубої фізичної сили. З його легкої (легкої?) руки слово «тітушки» вийшло навіть за межі України – описи подій за участю “titushki” можна часто зустріти в іноземній пресі та інтернет-виданнях. А й справді, не лише ж англійцям поширювати на весь світ легенди про витівки лондонської родини на прізвище Hooligan -  ми, українці, хіба гірші?

Як склалася подальша  доля «Румуна» - Тітушка? Як розповідав сам Вадим, після тих травневих подій у Києві він «емоційно згас», оскільки переконався, що став «інструментом у чужій грі». Відтак, щоб навести докази своєї духовної еволюції, навіть збирався підтримати Євромайдан (яка символіка була б!). А його адвокат повідомляла, що її телегенічний підзахисний мав намір спробувати себе в ролі…ведучого телепрограм спортивної та соціальної спрямованості. А ще він збирався відкрити власну школу єдиноборств (може, теж певна символіка – зміну для майданних урвителів слід готувати заздалегідь?). Останнім часом, щоправда, про нього щось не чути…

Зате майже щодня можна  почути повідомлення про групи молодиків спортивної статури, яких вже звично називають «тітушками», і які займаються улюбленою справою – допомагають «наїжджати», «пресувати», «віджимати»… Нічого не вдієш – залізний закон ринку: є попит – буде й пропозиція.

Ігор Дуда 

Коментарі (69)
  • Саша Крест

    нажаль "тітушки" на даний час, в нашому суспільстві, дуже навіть потрібні... особисто знайомий з цією категорією людей... використовував неодноразово і надалі планую... для охорони приватної власності без них поки не обійтися... охорона будови біля "Березолю" гарний тому приклад... всіх відженуть... і поліцію також... а поліція (знову ж таки, нажаль) нічого робити для захисту бізнесменів не буде... на практиці поліція ще гірше за "тітушок"... і коштує поліція набагато дорожче... а в охороні приватної власності "тітушки" дуже навіть непогані... справу роблять... і дуже не полюбляють, коли їх називають "тітушками"... вони - "приватні охоронці"... а ви думали звідки приватні охоронці походять? this is the question...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ей, ЧМО, чи до лиця тобі, тупій скотині

    Вдягти на себе гарне ім'я - Валентина?

    Воно тобі пасує - чесне слово,

    Так само, як  сідло - сільській корові.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Рекомендую: jack winchester- саша крест-віктор м. - валера-льова-люся..(можливі інші клички). Свідомо пишу з малої букви, оскільки в ієрархії хребетних перебуває нижче приматів і наближається до парнокопитних.

    Рівень IQ: в межах 2-3 (за свідченням раніше близької особи). Нормою вважається IQ більше 70. Дивовижно безграмотне та інтелектуально обмежене (попри нібито вищу освіту). Активний словниковий запас - 15-20 слів і 3-4 стереотипні речення (у "Эллочки-людоедки" він був більший - 30 слів).  Після того, як дружина навішала роги, отупіло остаточно.

    Прикмети: невисокого росту, клаповухе

    Характер: любить вихвалятися, як "шикарно" живе, куди роз'їжджає і т.п. Впертий як алігатор, стійкий до обливання "гівном" (звик ним живитися - вроджена копрофілія), продовжує ховатися за кличками, хоча мало б второпати: єдина істота, яка може так наполегливо ГАВКАТИ З НОРИ - це та, ЯКУ ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО (юридичний постулат ще Стародавнього Риму - "Кому вигідно?").

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Кретині́зм - вроджене захворювання , що викликається браком гормонів. Характеризується затримкою фізичного і психічного розвитку. Характерною ознакою є затримка росту і розумова відсталість, що доходить іноді до ідіотії (вже дійшла). Прогноз - несприятливий.

    Але не впадай у відчай, jack-валера-льова-люся-саша-вітя... Надія завжди є! Медицина прогресує!! Буде і на твоєму унітазі свято!!!

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Да будь я и негром преклонных годов

    И то - освежившись в параше,

    Я русский бы выучил только за то,

    Что им говорил jack-крест саша.

    Но это он раньше на нем говорил,

    Теперь - украинцем стал "щирим",

    И вы не  смотрите на то, что дебил,

    Зато - "в боротьбу свою вірить"!

    И "бизнес" построил - на зависть другим!

    З "титушками" - запанибрата,

    Хотя, ясли вникнуть, остался таким,

    Как был, то-есть - дегенератом

    (В.Маяковский отдыхает?)

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Классификация в психиатрии:

    1. Глупый.

    2. Дурачок.

    3. Полудурок.

    4. Придурок.

    5. Кретин.

    6. Идиот.

    7. Шизофреник.

    8. Дуда.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ей, ЧМО, твоїх "гівніяльних" думок через мої "завали" практично не видно, а читацька публіка, напевно, з нетерпінням чекає на могутні сплески твого інтелекту. Підтягнися.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    История болезни саши-джека-валеры-вити (кодовое имя - ЧМО):

    1. мать уронила головой об пол

    2. сгоряча резко подняла за "вуши" (

    3. в школе дразнили однокласники (из-за оттопыренных "вушей")

    4. затянувшиеся поллюции

    5.навязчивый онанизм

    6. ранняя дебилизация вследствие указанных выше причин

    7. женитьба для самоутверждения

    8.статус рогоносца

    9. полный и бесповоротный идиотизм

    Ты смотри,   валераЧМО Левандовский    все-таки норовит уйти в "Челси"

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся..., словом, ЧМО, є два вихідні положення:

    Ти - рогоносець, ущербне від народження, якому навішані колишньою дружиною роги остаточно підірвали й без того мізерні розумові ресурси. Тому й бризкаєш злобою і жовчю. І, оскільки робиш це дико безграмотно (погано вчилося в школі) і дубово - справляєш враження закінченого дегенерата.

    Я - той, що посильно допоміг навішати тобі   роги. Але не будь мене - обов'язково був би хтось інший, бо в такого ДУБОВОГО ЧМО, як ти, роги повинні були вирости.  

    Все ж скажи,     валєра-ЧМО ДУБОВЕ, Левандовский       перейде таки в "Реал" чи ні?

    Ти знову тут, ну що тобі сказати?

    Було й зосталося дегенератом -

    Ображеним на долю рогоносцем

    Як же до цього часу ти жило з цим?

    А, розумію! Є "шамовка" помічна:

    Береш зо півкіло свого "гівна"

    Й жереш його, вилизуєш до дна,

    А потім - за комп'ютер і "вперьод"

    Писати свої "брєдні" - вот урод!



    А взагалі,  можу себе привітати - у мене з'явився активний дослідник моєї творчості. Воно, щоправда, дико безграмотне ЧМО, зате любить похвалитися, як "красиво" живе, а як напише про "кохання, без якого життя не життя" - то можна й сльозу зронити.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Ну что сказать... У больных на голову, все происходящее вокруг ассоциируется либо с половыми органами, либо с половым актом, либо с дерьмом...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, ти теж полюбляло розвести "брєдні" про геніталії. "Дерьмо" пока оставим - в даний час воно в мене асоціюється лише з тобою.

    Nataliya Levandovska 7 грудня 2016 р. "А що робити з тими, хто чужих жінок краде? Відрубувати щось??? Так тоді, автору статті першому треба відрубати той брудний огризок..." reply Відповісти share Поділитися remove 0 add Darling reply Nataliya Levandovska 8 грудня 2016 р.



    Після цього, ЧМО, ти перехрестилося на Jack Winchester (а пізніше - на Саша Крест)



    Jack Winchester reply Darling 8 грудня 2016 р.

    " З єдиним з тобою згоден Darling... В тому, що ти кобель... А кобелю дійсно пофіг куди пхати огризок. Тому, думаю, шаріат з огризком кобелю не допоможе. Треба робити з головою. Там вся проблема... А автор блогу, між іншим, у реальному житті дуже низька людина. Довелося ВЗНАТИ..." reply Відповісти

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/vid-zlodyugh-zahistit-shariat.html





    Івона 9 грудня 2016 р. Jack Winchester не треба бризкати жовчю і виливати грязь на когось якщо ти сам неудачник по життю. В доброго чоловіка жінку не вкрадуть, Шукай проблеми в собі!

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/vid-zlodyugh-zahistit-shariat.html

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Дай, саша- jack, на счастье "вуши" мне

    "Вушей" таких не видывал я сроду

    Ведь надо же - на утлой голове

    Два лопуха растут - потешилась природа

    Давай же, саша-jack, полаем при луне

    На мерзкую весеннюю погоду,

    Ах да! Забыл - привык ты лаять сам

    Из темной и вонючей подворотни

    Кликух навешал на себя ты - стыд и срам:

    jack-саша-віктор-льова - ну, не скот ли?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Эй, ЧМО, твоих чрезвычайно оригинальных, умных и поучительных мыслей из-за моих "завалов" почти не видно. Как же читающая публика сможет оценить твой незаурядный "антеллект"? Подтянись.

    По-русски лучше думается, не так ли, "щирий українець" jack-саша крест-льова-люся...? Если, конечно,  процессы в твоей лопоухой голове можно назвать "мышлением"...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Эй, ЧМО, твоих чрезвычайно оригинальных, умных и поучительных мыслей из-за моих "завалов" почти не видно. Как же читающая публика сможет оценить твой незаурядный "антеллект"? Подтянись.

    По-русски лучше думается, не так ли, "щирий українець" jack-саша крест-льова-люся...? Если, конечно,  процессы в твоей лопоухой голове можно назвать "мышлением"...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Эй, ЧМО, а с чьей "здоровой" головой ассоциируется этот шедевр:

    Саша Крест reply Ігор Дуда 11 травня 2018 р. для ЄБЛАНА:

    "раз, два, тры, четире, пять, я умею сачінять.

    шесть, сем, восемь, девять, десять - получаєцца неплохо.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/bez-korupciyi-nemozhlivo.html

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    так значит про ЄБЛАНА не возражаешь, здесь усё ОК... а вот детская считалка оскорбила идиёта... Нормалёк... поправлюсь...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Згадав - ти, дубове ЧМО, раніше писало "нормулек". Уже трохи поправилося - вітаю. Так, дивися, може і "гівно" станеш розводити водою, як я радив (1:1).

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    саша крест-winchester jack - валєра-лева--Люся! -  имен уж столько, что недолго и свихнуться

    Ты впрямь как царь - степенный, венценосный. На деле же -  ублюдок рогоносный,

    В "гівні" купаться вовсе не брезгливый, к тому же - лопоухий и сцыкливый

    Безграмотный, никчемный и тупой - ты женщиной рожден или пи-дой?

    Так, говоришь "за інше" в тебе "боротьба"? Так ты герой? Вот это, брат, судьба!

    Чтоб рогоносец желчный и гнилой вдруг занят был "священною борьбой".

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, ЧМО, тупо. А де хе-хехе?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, щось ти давно не присилало віршів від "студенток". В них твій "антєлєкт" проявляється особливо яскраво - будь-яка психіатрична експертиза відразу зробить висновок.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Парано́йя — хронический психоз, обычно начинающийся в зрелом возрасте, для которого характерно постепенное развитие бредовых идей...  При паранойе содержание патологических ситуаций часто включает много элементов реальности, формально правдоподобно связанных с болезненными представлениями больного, либо основывается на них. Паранойя является пожизненным хроническим состоянием с периодами обострения и утихания клинических симптомов.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    С дерьмом (то-есть, с "гівном") у меня ассоциируешься только ты, дубовое ЧМО.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тому ти й опустилося в плані інтелекту і "поезії" до їхнього рівня. І психологія така ж - бичача. Від цього - і радість від життя у державі биків.

    Але, схоже, за два тижні відсутності ти трохи підтягнуло грамотність - лише одна видима помилка - "нажаль".  І три крапки продовжуєш тицяти де треба і де не треба.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Чудодейственный сбор из трав против алкоголизма:



    1. сухая измельченная трава чабреца - 2 столовые ложки;

    2. трава золототысячника - 1 чайная ложка;

    3. трава горькой полыни - 1 чайная ложка

    Тщательно перемешать, при необходимости измельчить, взять 1 столовую ложку смеси и залить четвертью литра кипятка. Настаивать 2-3 часа, принимать по 2 ст. л. до еды 5 раз в день. Для достижения стойкого результата отвар нужно употреблять ежедневно в течение 3 месяцев.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Эй, ЧМО, твоих чрезвычайно оригинальных, умных и поучительных мыслей из-за моих "завалов" почти не видно. Как же читающая публика сможет оценить твой незаурядный "антеллект"? Подтянись.

    По-русски лучше думается, не так ли, "щирий українець" jack-саша крест-льова-люся...? Если, конечно,  процессы в твоей лопоухой голове можно назвать "мышлением"...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Эй, ЧМО, твоих чрезвычайно оригинальных, умных и поучительных мыслей из-за моих "завалов" почти не видно. Как же читающая публика сможет оценить твой незаурядный "антеллект"? Подтянись.

    По-русски лучше думается, не так ли, "щирий українець" jack-саша крест-льова-люся...? Если, конечно,  процессы в твоей лопоухой голове можно назвать "мышлением"...

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    а руки то трусяться... одне й те саме декілька разів... підірване здоров'я... використовуй рецепт від алкоголізму... має допомогти...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ігор Дуда reply Jack Winchester 9 вересня 2017 р. Mій ображений долею і ростом, зате прикрашений клапатими вухами друже. Не можу з Вами погодитися - Ви ж самі радите писати про бидло, а поняття "бидло" для мене на 100% асоціюється з Вами. Отже, де Ви - там і я. Ви самі своєю безграмотною маячнею заклали такий характер переписки.  Чути саме від Вас про "свинство" і "неосвіченість"  - це з розряду анекдотів. Ну, а "Навіщо вліз на блог до жінки? - шедевр! Рогоносець, "метр двадцять  з капелюхом", бризкає слиною і палає благородним обуренням - картина, варта пензля...

    Mій ображений долею і ростом, зате прикрашений клапатими вухами друже. Не можу з Вами погодитися - Ви ж самі радите писати про бидло, а поняття "бидло" для мене на 100% асоціюється з Вами. Отже, де Ви - там і я. Ви самі своєю безграмотною маячнею заклали такий характер переписки.  Чути саме від Вас про "свинство" і "неосвіченість"  - це з розряду анекдотів. Ну, а "Навіщо вліз на блог до жінки?" - шедевр! Рогоносець, "метр двадцять  з капелюхом", бризкає слиною і палає благородним обуренням - картина, варта пензля...

    Читати далі reply Відповісти share Поділитися remove 0 add Jack Winchester reply Ігор Дуда 12 вересня 2017 р.

    Тисни один раз, коли пишеш відповідь... Чи руки трусяться? Симптоми, симптоми... Delirium tremens... reply Відповісти share Поділитися remove 0 add Ігор Дуда reply Jack Winchester 12 вересня 2017 р.

    Ні, навмисно - щоб Ви краще засвоїли. А у Вас далі безсоння, mon ami? Masturbation régulier n'aide pas? Je vous présente mes condoléances...Може, на цьому фоні розкажете щось свіже про кохання, яке врятує світ...і без якого життя не має змісту.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/ostrivec-kohannya-iz-serdec-terni-i-polya.html



    Ще раз поцікавлюся: ти зовсім не усвідомлюєш, наскільки ти БЕЗНАДІЙНО ДЕБІЛЬНО-ДЕГЕНЕРАТИВНЕ? І нема кому підказати, крім мене? "Геніальна жінка" і тобі подібне "майбутнє покоління" лише "получають" задоволення від тебе,  аплодують і махають "вушами" на знак глибокого удовлєтворєнія?

    Буду терплячим з дегенератом і ще раз нагадаю: не їж нерозведеного "гівна" - лише з рідкою кашею або з водою 1:1.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    ...тема кала всегда будоражила слабоумную голову Тернопольского онаниста и публициста ...она ему близка и понятна, поскольку подобное притягивает подобное...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупе, дебільне ЧМО, що з буди гавкає від страху,

    Скажу по-дружньому: пішло ти на...,

    А перед тим, як очисну зробити клізму

    Згадай хоча б три свої "дебілізми"



    Вот бяда так бяда... Гнаты з хаты такых трэба. А на рахунок "думок і міркувань", так тут воно дюже навіть просто: ДУМАТЬ МЕНЬШЕ НАДО, А СООБРАЖАТЬ БОЛЬШЕ!

    ... Ну все на сьогодні, маю доїсти піццу скорше, Celentano закривають вже...(Вот дебил - так дебил!-І.Д.)

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/privodi-dlya-rozcharuvannya.html

    Кхе-кхе-кхе... Ха-ха-ха (знаю, тобі подобається це). "Опять напился до потери скотского состояния?" Откуда это? Не знаешь? А ты прогугли... Ну, мені якось на твої рога і копита пофуй... Ти ще не зрозумів? Зараз кожен з кожним спить без проблем, ще й похваляється хто більше кого трахнув... Так що продовжуй рогату справу... Хоча, ти вже своє відтрахав... Амінь... В мене боротьба за інше...(Вот это да!)

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/polemika-bez-perspektivi.html

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, ЧМО, тупо - цілком в твоєму фірмовому стилі. Медицина і мої старання безсилі. Ти -безнадійне. За твоєю ідіотичною "лігікою", ти - закінчений алкоголік, оскільки майже всі твої дебільні меседжі - про пияцтво. ("подобное притягивает  подобное -эх, Рассея матушка!")

    Скажи, Валера, ведь недаром рога в растворе скипидара на солнышке блестят

    Ведь ты растил их осторожно,  с любовью, бережно, надежно и вот - наглядный результат

    Ты кончил тем, чем должен был бы - сцыклом, ублюдком, чмом  дебильным, и в том - твоя вина

    А посему, тупая шавка, присядь куда-нибудь на лавку, глотни для тонуса "гівна"...

    (да простит меня М.Лермонтов)

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    На тебя  совсем  не злюсь, jack-валера-cаша- люсь,

    Ты обиженый судьбою -  знаю это наизусть

    От тебя ушла жена - ну, так в том твоя вина

    Надо было бриться, стричься, отмываться от "гівна" ,

    Ну, а ты ходил немытым - вот и получил сполна...

    Але ж, послухай, саша- валєра, ЛЕВАНДОВСКИЙ РЄДКОСНОЄ - в послєднім "товарнякє" ні фіга не забіл

    Так ти мене лучше понімаєш, надєюсь? Как нікак - твой стіль мови і мишлєнія

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    джек-саша- льова-ЧМО-хе-хе-кхе-кхе

    На голову ти зовсім вже "плохе",

    Пробач, що у твої я справи лізу,

    Але - зроби на ніч зі скипидару клізму

    Не скажу точно, але має помогти -

    Надійний засіб для биків таких, як ти

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    От сиджу я у Парижі,

    на Ролан Гарросі,

    п'ю кавусю із кросантом

    у затишній ложі...



    Сидимо собі, сміємось

    з того онаніста...

    Ти давай, Ігорко-підор,

    пиши нам частіше.



    Про гівно, про роги, клізми,

    хлопців з Березолю.

    Про блядєй з стаканом також

    і дещо про гандони...



    Нам з тобою так цікаво

    просто слів немає.

    Животи давно порвали,

    а ржачка все триває...



    Справжня знахідка для нас ти,

    алконавт в квадраті.

    Так що будемо тримати

    міцнo ми контакти...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, я на тебе ображений: ти десь там  по своїх "парижах" зовсім забуло привітати мене з Днем журналіста. Чи ти так зраділо переходу з "гівна" (розбавляєш?) на "кросанти", що про всі етикети забуло? Негарно, негарно, се не па полі... Чи як там? Я ж тебе поздоровляв і з днем захисту тварин, і з днем дітей з синдромом Дауна, і навіть з днем української писемності...

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    так ти до журналістики маєш таке ж відношення, як я до алкоголю... тобто ніякого... ти ж не член Спілки журналістів... то мене треба вітати, а не тебе... я їм вже 27 років внески оплачую... та й ту карту маю... не знав? ну а тебе до спілки професійних алконавтів хіба ще не прийняли? напиши коли професійне свято... поздоровлю...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Хто це - з "вушами" як в коали сидить у буді й шле сигнали?

    На сайт під прізвиськом дурним

    Тупе, безграмотне, дубове, але - до біса гонорове

    Живе "шикарно" й дуже горде тим,

    Але не розуміє ж бо убоге - такі, як в нього, незрівнянні роги

    Стирчать постійно - не сховаєш їх ніде

    І навіть у "крутій" шикарній хаті, яку наймає іншу жінку прибирати,

    Запхати можна їх хіба що у...біде

    То хто ж це БИДЛО гонорове? Це - саша-джек-валєра-віктор-льова

    З загальним іменем МУДАК

    Лиш гавка з буди - бо сцикливе і на макітру хворобливе,

    Ну, словом істинний БИДЛЯК

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Дубове ЧМО, що вміє лише гавкати з підворотні, ти - журналіст??? Та за тобою мали б ходити три коректори і два літредактори, щоб "підтирати" тебе як малу дитину - ти ж кожне друге слово дряпаєш з елементарними помилками. Треба було таки вчитися в школі, а не розглядати порнографічні картинки і при цьому займатися по-комсомольськи ударною мастурбацією.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Русско-украинская считалка для jack winchester-валєра-саши креста - віктора м.- левы-люси..., словом, ЧМО. Ему одинаково - оно нормально не владеет ни одним, ни другим языком:

    jack-саша-лева paederast - это раз

    "вушаста" в нього голова - это два

    "дубовый" хоть из шланга сри - это три

    он ходит, "вуши" оттопырив- четыре

    он обожает "гівно" жрать - это пять

    Далі забув - Ги-ги-ги, хе-хе-хе, кхе-кхе-кхе. Бачиш, ЧМО, який заразний твій дебілізм?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тебе рога навесили с твоей женой

    с тех пор ты сделался совсем тупой.

    И сколько бы не был ты "за бугром" -

    Навек останешься тупым, рогатым ЧМОМ

    "Отчаявшись изменить мужа, изменяют мужу" - вот я и говорю, что надо было мыться, бриться, очищаться от "гівна"...



    Con saludos, cornudo!

    Salut, cornard!

    Hi, cockold!

    Привет, рогоносец!

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    То ти, дубове ЧМО, після 27 років у "спілці" продовжуєш "оплачувати" внески? А я чомусь думав, що їх сплачують. Вітаю нашу журналістику - з такими "цінними кадрами", як ти, вона не пропаде.

    Проаналізуй, дебіл, в перервах між "ролан гаросом" і "кросанами" твої й мої меседжі на блозі? Найперше - свою незрівнянну "поезію".

    Цікаво, все ж,      валєра Левандовский ЧМО дубове     щось покаже на чемпіонаті в Росії?

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    помилки тут зовсім немає... внески я їм дійсно "оплачую", а не "сплачую"... сплачувати буду коли побачу, що щось міняється... а поки що оплачую гарне життя наших керівників від влади... а тобі то що? ти до Спілки ніякого відношення не маєш... така собі приблуда, який вважає себе журналістом... чи написав може що? дай скидку... я нічого не знайшов по моїх каналах... крім, звичайно, віршиків про гівно...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    А що, існує Спілка рогоносців? Я колись радив тобі заснувати Фонд допомоги таким рогоносцям, як ти (шампунь, мило, і т.д.), але про спілку нічого не чув... Щодо журналістики, то не уявляю, якого рівня має бути видання чи портал, щоб публікувало "брєдні" такого безграмотного бидляка, як ти. Так що не "звизди".  Твої так звані меседжі - суцільна брехня. Церква, яку ти ЧМО, любиш згадувати, ніби приймає всіх,  навіть таких дебілів, як ти, але чи вчить вона гавкати з підворотні і брехати?

    А взагалі - pishlo na khouij.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, ЧМО, тупо: рима, розмір, думка - все в твоєму фірмовому стилі.

    О-о-о! Ти нарешті об'явилось!

    Напевно, знов "гівна" об'їлось,

    І потягнуло "сочінять",

    Але і "за бугром", і в Україні

    Ти було й будеш ЧМОм сцикливим і дебільним,

    Й нічого з тебе (крім аналізу) не взять

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    а в Парижі дуже гарно... великий теніс це дійсно щось неймовірне... це не якийсь гівняний футбол -  спорт алкоголіків та хворих на голову... а ще приємніше, коли ти з усією сім'єю, з дітьми, з онуками... моєму меншому тридцять було на днях... так ми тут святкуємо... плюс теніс... хоча теніс то святе... за останні 5-6 років ще не пропустив ні одного турніра з Grand Slam... це другий турнір цього року... а ще попереду Wimbledon і US Open... життя прекрасне... впевнений, ти радієш за мене...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    для бика і піжона в одній особі - саші креста валєри-льови-джека:

    Ти - ЧМО безграмотне, дебільне і тупе

    І скільки би не було "у європах",

    На голові, крім вух клапатих, в тебе жопа,

    Чи у французькім стилі - "la jope"

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ти, дубове ЧМО, теж граєш в теніс? А твої клапаті "вуши" не заважають?  Зайвий опір повітрю не створюють?

    Ти - типовий дешевий піжон, ЧМО. Піжон і бик.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ей, ЧМО тупе, мабуть, в "парижі" вчора довго спало,

    Й беліберду свою мені не надіслало,

    Мені ж, зізнаюсь, стало нуднувато:

    Ну де ще можна такі "брєдні" почитати?

    Хто ідіотом ще таким постане повним

    Як не крест саша-jack-валєра -люся-льова?

    Bon jour! Salut! Привіт, рогатий недой.бок!

    Ти "вуши" вже промило? Тож "гівно" би

    Пора попробовать з "сімейством" спозаранку

    Це ж кайф - сім'я дебілів у "загранці"

    Піжону буде що пізніше розповісти -

    Не вічно ж йому лиш "гівно" з корита їсти

    Ей,    валера-ЧмоЛевандовский бик       таки певно перейде  в "Реал"...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Когда ты, саша-jack гуляешь по "Парижу",

    То кое-что видишь и кое-что слышишь

    Там бродят расфуфыренные шлюхи

    У них, как у тебя - одни кликухи,

    А в общем, саша-jack, такое ЧМО, как ты, в Париже

    Нужно как в...русской бане лыжи

    Эй, ЧМО, так не совсем честно: я ради тебя пародирую и Пушкина, и Лермонтова, и Есенина, и Маяковского, и Высоцкого, и  наших Шевченко и Франко, а ты, кроме дебильных стишков "студенток" и тебе подобного "майбутнього покоління", ничего стоящего родить неспособно. Аль совсем не уважаешь меня, падло?

    Ты, ЧМО, пижон и дебил. И потомство твое (если есть) будет такое же. Ничего не поделаешь - генетика.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Оце так посміялися...

    "Гроші – зло. Не в грошах щастя. Хто духом сильний – той і багатий … Чим би ще себе заспокоїти, поки зарплату не дали?" (про кого б це? do you have any idea???)

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Salut, jacques-sacha -valery!

    Тебя, ЧМО, нету уж дня три

    Чому ж це vous ne "pizdez pas"?

    Де  твоя злість сліпа й тупа?

    Де ж ти поділось,  старина?

    Мабуть, обжерлося "гівна"?

    Чи, може, ріг один свербить?

    То треба в  "тазік" умочить,

    Попісяй і ковтни "чуток" -

    Тоді все буде "нормульок"

    І "получай" із цього кайф

    Enjoy your miserable life...

    "Аноним - это в сущности НИЧТО".

    Хоча казав, що на 99,99% знаю, хто ти. Тому й описую тебе, як пам'ятаю - невисокого росту, клаповухе. А ще, як виявилося, критично дубове, по-дебільному безграмотне і неймовірно піжонисте ("Красиво жить не запретишь"). Через отаких піжонистих бидляків, як ти, я й ненавиджу капіталізм і нинішню Україну.

    0,01% залишаю на якийсь сторонній клінічний випадок. Але чому ж, ЧМО, ти так охололо до футболу? Як мені розповідали,  ти колись уболівало, навіть альбомчики якісь оформляло...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Монолог саши креста-джека-валєри-льови-люсі..., словом, закінченого дегенерата:



    Я - мужчина нєсравнєнний, стільний і з дєньгамі,

    І к тому же - обладаю чуднимі рогами,

    А когда вони муляють - мию їх в параші,

    А тоді сажусь за компік і робилюся сашей,

    Або джеком - моїх кличок я усіх нє помню,

    Та про себе розкажу вам достовєрно скромно:

    Я -ДЕБІЛ, но что подєлать - їх тепер багато,

    Жить-то надо, надо брєдні на сайти писати,

    Чтоби люді оцінили, што МУДАК я повний,

    Но мені всьо ето "пофуй" - я ж їм невідомий!

    Є у мене вдохновєньє, є у мене сила -

    Увесь мір іще узнає вАЛЄРУ-ДЕБІЛА!"

    З поваги до тебе, ДУБОВЕ ЧМО - дотримався твого БИДЛЯЧОГО стилю мови



    "Анонимка - пишется теми, кто в самом деле НИКТО"

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО рогоносне, твої мотиви більш ніж зрозумілі, і спілкуюся я з тобою просто від нічого робити. А ти був і залишишся рогатим ЧМОм, якого покинула жінка заради іншого. Іншої теми в твоїй маячні (бредятині - так, можливо, зрозуміліше) просто немає

    Що б ти не тявкав зі своєї нори - ти сцикливе чмо, яке боїться себе назвати. Роги, які тобі навішала жінка (це ж яким треба було бути нікчемним дебілом, щоб тебе поміняли на алкоголіка, та ще й старшого), наклали довічний відбиток на твій і без того нікчемний мозок - це відчувається в кожному твоєму слові...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Бажаю, ЧМО, всім кодлом посміятися,

    А потім - теж від сміху, - обіс.атись,

    Та із "гівна" свого зробити  антрекот-

    Усе доступно, як береться ідіот,

    Та ще й піжон із ознаками сноба,

    Хоча насправді - звичайнісінька худоба

    Ти - дефективне ЧМО з гіллястими рогами,

    Та ще, крім того, із клапатими "вушами"

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Rafa WON again!!!  What a match! Worth all the money in the world... Details to follow in my report...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Авторський переклад  навздогін для дуже  тонкого цінителя (і майстра!) поезії саші-валери-джека-льови, а просто кажучи - бика:

    Піжон, на теніс твій мені начхати,

    Тобі ж наступне хочу я сказати:

    Ти, ЧМО дубове, на грошах звихнулось трохи, Але... вони допомогли тобі позбутись  рогів?

    Вони помітні, випирають наче грижа

    Однаково - в Хмельницьку і в "Парижі".

    Затям це, клаповухий ідіоте

    Перш ніж "кросан" з "гівном" запхаєш знов до рота.  



    Невже ти справді живеш ілюзією, що тупорилий бик, нехай навіть у Парижі, перестає бути биком?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    I don't care for tenis at all,  you fucking pigeon

    But I see that money is your religion,

    Yet, all the money in the world won' t amend your idiocy

    You are a miserable, stupid cuckold, you see?

    Idiot remains idiotic, no matter where he is - in Khmelnitsky or in "Paris".  Remember, lop-eared dunce.

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    Посвящение ублюдку-рогоносцу саше кресту-джеку-вите-валере-леве-люсе...

    Безграмотный, дубовый недоучка,

    Тупой как пень, но - гавкает как сучка

    Сцыкливая из подворотни мелюзга,

    Но ест "гівно" оно и гордо и хвастливо

    И в унитазе промывает бережливо

    Свои роскошные ветвистые рога!

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Від похмілля з ранку добре допомагає фіззарядка, яку рекомендується починати з нахилів. Над унітазом.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ну, що ж ти, льова-саша-джек так зразу:

    Від Roland Garros - та й до унітазу?

    Якось занадто різко, чи не так?

    Забуло й про Надаля, і про Тіма -

    На отакі зигзаги здатне зримо

    Лише таке, як ти "гівно-мудак"

    А у "парижі" як ти представлялось?

    Sacha Croix, напевно, всюди звалось,

    І морду корчило - ти ж істинний піжон,

    А ще скажи, яку пересторогу

    Ти вжило, щоб сховати свої роги

    І приховати, що ти - істинний HAND-ON?



    ЧМО, радий нашому спілкуванню, працює творча думка, розслабляюся, підтримую форму перед серйознішою писаниною. За що тобі - grand merci. А у тебе, ЧМО, як справи? "Нормулек"? "Все работает как надо"? "Ціль досягнута"? "Непогані гроші получаєш"? (цитую тебе, бика).

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Посвящение ублюдку-рогоносцу саше кресту-джеку-вите-валере-леве-люсе...

    Безграмотный, дубовый недоучка,

    Тупой как пень, но - гавкает как сучка

    Сцыкливая из подворотни мелюзга,

    Но ест "гівно" оно и гордо и хвастливо

    И в унитазе промывает бережливо

    Свои роскошные ветвистые рога!

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Не відмовлю собі в задоволенні зайнятися просвітительською діяльністю серед дрімуче-дубового бидла:

    "з ранку" в даному випадку - це все одно, що "де біл" саша-валєра. Або "рого  носець" саша- валєра

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, ЧМО, тупо. І не займайся дешевим плагіатом:  відмочування рогів в унітазі - твій давній і нероздільний привілей (переглянь попередні блоги).

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    оце прочитав передостаннє "творіння" Тернопільського журналіста і знайшов цікаву річ... так це латекс впливає на регулярність... от біда так біда... не знав... а весь світ використовує і нічого... мабуть не знають... треба дітлахам наказати щоб були того... обережніше... а я то думав, щоб воно стояло треба пити менше... ну там і спортом якимось займатися... не літроболом, of course... а воно диви... резина все робить... ну, дякую за корисну інформацію...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, а чому ти ніколи не напишеш мені зранку? Після спожитого на сніданок "гівна" (далі їси його нерозведеним - ех, валєра, валєра, не слухаєш моїх порад...) голова починає працювати лише в другій половині дня -  хоча, судячи з твоїх "брєднів" , "працює" вона в тебе дуже своєрідно.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Адресное посвящение несравненному быку-пижону-дебилу саше кресту-джеку винчестеру-выктору м.-валере-леве:

    "А  СКОТ ведь тоже хочет иногда "блеснуть" мозгами

    И сногсшибательно никчемными речами,

    Он может даже  рассуждать о том, о сем

    И тем не менее - всегда останется СКОТОМ"



    "Порицание от идиота порой лучше, чем похвала умного" (кто-то из древних греков)

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Заняття у школі для розумово відсталих дітей:

    "А тепер, дітки, прочитайте цей текст...Прочитали? Не зрозуміли? Прочитайте ще раз... Знову не зрозуміли? Тоді читайте ще раз!  І тепер не зрозуміли?! Ну, ви, дітки, просто як саша крест-джек-валера-льова... Не знаєте, хто то такий? То такий дядя, якого вигнали з нашої школи за погану успішність. Нумо, дітки, читаємо ще раз!



    Тупориле ЧМО, ти не лише пишеш усілякі "брєдні" - ти ще й успішно перевертаєш з ніг на голову (чи вивертаєш навиворіт) те, що написали інші. А з твоїми розкішними рогами на голові розмірковувати про "регулярність" якось аж дивно...

    "Обратитесь во всемирную лигу сексуальных реформ. Может быть, там помогут..."

    ("Золотой теленок" - сумніваюся, дебільне ЧМО, що ти його читало)

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    "для багатьох це чотири мужики, які з презервативом між собою по нотах..." Якісь цікаві думки в автора цього твору... А мені чомусь здається, що більшості таке і в голову не прийде... Але з іншої точки зору... збочення на грунті хронічного алкоголізму і веде до таких собі до-ре-мі-фа-соль... з чого б інакше... тільки з власного досвіду... замість презерватива автор скоріше за все ганчіркою користувався...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Куди поділось, ЧМО, в "європу" знов зібралось?

    З презервативами, нарешті, розібралось?

    Для тебе тема ця, напевно, заскладна,

    Або ж обжерлось зранку знову ти "гівна"

    Казав тобі: водою розбавляй

    І під чохлами роги ти свої ховай,

    Хоча й без того ясно, яке тим "дубове" -

    джек-саша крест-валєра-люся -льова

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    jack winchester-валєра-саша крест - віктор м.- льова-люся...,  змушений знову повторити через твою "непролазну" дубовість: що б ти не гавкало зі своєї нори - ти сцикливе ЧМО, яке боїться себе назвати, хоча мотиви для таких меседжів можуть бути лише в одного УЩЕРБНОГО КЛАПОВУХОГО НЕДОРОСТКА-РОГОНОСЦЯ ("Кому вигідно?").  Єдине ЧМО, яке може так наполегливо ГАВКАТИ З НОРИ - це те, ЯКОГО ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, твій пильний інтерес до цього блогу  цікавий - ти навіть забуло у своєму піжонисто-бичачому стилі похвалитися тенісом і "парижом".  Не знаю, чим "користувалося" ти, але роги чомусь виросли саме в тебе, а не в мене. І публікують і далі мене (незважаючи на твоє, ЧМО, шипіння), а не тебе, тупорилого піжона-бидляка. Взагалі, дубове ЧМО, навіть трохи дивуюся твоїй сміливості (точніше - безголовості). Ти, сховавшись як сциклива шавка у буді, влазиш у сферу, в якій не маєш жодного поняття. Ти, бидло, називаєш себе "журналістом"?. Анекдот - саша крест-валєра-джек-віктор м-льоваа - ЖУРНАЛІСТ!

    А скажи,    валєра бик,ЧМО Левандовскі      щось покаже у Росії?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, ти справді безнадійне - нездатне розрізнити слова самого автора і наведену цитату з соцмереж. "А тепер, любі дітки, витріть носи, пошкрябайте себе за "вушами" і прочитайте ще раз".

    Твоя тупість феноменальна - не треба навіть хронічного алкоголізму, достатньо навішених колись рогів. Але, з іншого боку, їй тобі й навішали (серед інших причин) через твою дебільність.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    "Гойко Мітіч, головний індіанець СРСР - борець проти капіталістичних грабіжників, закликав до колективізму..." Далі можна не читати... Дебілізм вищого рівня... Скільки бухнув, щоб таке нашкрябати? Старість плюс необмежене вживання шмурдячку... а старість не радість... Старечий маразм того, хто вважає, що його публікують... І це можна назвати публікацією? Порнуха... Але пореготали вдосталь... А що це ти "європи" та "парижі" в лапки ставиш? Але я розумію... Для тебе це недосяжне, тому і лапки. Без лапок буде тільки над ставом та над унітазом... Скоро Wimbledon стартує... Буду там... Enjoying my life...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    саші-валєрі-джеку-льові та його кодлу, яке (якщо не бреше) так любить посміятися разом з ним:

    Ви, бидляки, вже з ліжечка піднялись?

    І наді мною усі разом посміялись?

    Тоді важливу справу ще одну зробіть:

    Між рогами валєрі-саші почешіть,

    А також пил з "вушей" його стрясіть

    І у тарілочці поїсти принесіть

    Чого? Дієта в нього лиш одна -

    Вона складається із власного "гівна",

    Його він любить (нерозведеним) давно -

    Від того в нього й в голові - "гівно"

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    саші кресту -валєрі-джеку-льові-віті м. - з щирою присвятою

    Давно, зізнаюсь кожній я людині,  

    Не зустрічав подібної скотини:

    На голові - клапаті вуха як в макаки

    А голова сама за змістом - повна ср.ка

    Тупе, безграмотне, сцикливе і дубове,

    А ще - піжонисте й до біса гонорове

    "Завідуйтє - я лучше вас живу!" -

    Таке воно, те ЧМО бидляче наяву

    А как ты думаешь         валераЧМО,Левандовский     забьет завтра Сенегалу или нет?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Вітання щирі шлю тупій худобі

    Піжону й бидляку в одній особі,

    Ущербному дебілу-рогоносцю

    Слова "поваги" на язик аж просяться,

    Бажаю процвітання на цім світі

    валєрі-саші-джеку-льові-віті...

    Його клапаті вуха стирчать гордо,

    А "антєлєкт" - написаний на морді,

    І всюди: в Лондоні чи на Мальдівах

    Він буде ЧМОМ піжонистим й дебільним

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ей, тупе, піжонисте ЧМО, спробую скопіювати неперевершений стиль відомого "журналіста" саші креста-віті м-валери-джека:

    сижу....дивлюсь футбол.....Ісландія грає....а болєльщики на трібунє......з рогами сидят.....я подумав.....може....вони....мої ....родствінніки? про шо ...це я?    сам....не ...знаю

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ЧМО, краткий экскурс в твое прошлое для твоего "антелектуального" развития. Хотя надежд на это практически нет - ты просто обворожительно, умопомрачительно дебильное.

    Кто такой рогоносец?

    Случайно увидел мультфильм про мужа-рогоносца и решил прояснить, откуда появилось это слово. Считается, что если жена изменяет мужу, то у него начинают расти рога. Есть так же идиома “она ему наставила рога”, то есть изменила.

    Но почему именно рога? Почему у мужчины на голове должен вырасти сей атрибут таких животных, как олень или бык? Разве коровы или оленихи изменяют своим так сказать половым партнёрам ? Разве от этого зависит рост рогов? Разумеется, ничего подобного в жизни нет. Тогда откуда взялось это понятие?

    Чтобы это растолковать, обратимся к … рогам. Как известно, рог - это ещё и музыкальный инструмент, который издаёт очень громкие звуки. А мужчину и рог объединяет то, что мужчина тоже может издавать громкие звуки, у него для этого есть пришлое отверстие, то есть рот. А когда он издаёт громкие звуки - ну когда его приносят в жертву. Это очень больно. Мужчина от этого умирает, разумеется.

    И тогда женщина находит другого мужа, то есть изменяет . Отсюда и произошло выражение наставить рога, то есть сделать из мужчины рог, то есть принести его в жертву.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    О-о-о! Ти нарешті об'явилось!

    Напевно, знов "гівна" об'їлось,

    І потягнуло "сочінять",

    Але і "за бугром", і в Україні

    Ти було й будеш ЧМОм сцикливим і дебільним,

    Й нічого з тебе (крім аналізу) не взять

    Зібралось, кажеш, ЧМО, до Вімблдону?

    Таких як ти там ще не бачили Hand-on-ів

    Отже, Great Britain можна привітать!

    Але на Picadilly зпозаранку

    Купи собі на роги ти панамку,

    Щоби "ледєй" не дуже там лякать

    ЧМО, кажеш, отримуєш від життя задоволення? Та ні, тупорилий бик, в кожному твоєму посланні відчувається давня образа і жовч рогоносця. Це й тисне на твій дебільний мозок і підштовхує писати усю твою "брєдятіну", сподіваючись цим мене дістати. Сподівайся й далі. Навіть трохи цікаво: ти, ЧМО, для мене - як творча розминка. До речі, про Гойко Мітіча не варто так зневажливо. Він, можна сказати, майже твій соратник- від нього, як і від тебе, тупого бика і піжона, жінка пішла до іншого. Конкретно - до Діна Ріда (знаєш такого, тупориле?). Але у Мітіча: а)нормальний зріст; б) нормальні вуха; в) він не гавкав з буди як сциклива шавка, як це робиш ти.

    На "критичні зауваження" безграмотного "журналіста" валєри-саші креста і т.д. уваги дозволю собі не звертати - це все одно, що цікавитися думкою пацієнтів відділення психіатрії.  

    І що ти мені все про теніс та про теніс? Скажи краще        ЧМО валєра,Лавандовский    щось покаже в Росії?

Витвори фантазії митців, буває, співпадають з реальністю точнісінько так само, як накладаються одна на одну монети одного...

Чому в нас «отакі люди»?

«Отакі в нас люди» — цю фразу в різних варіаціях можна чути частенько.  Коли хтось тишком-нишком...

Вона таки справді чарівна, ота пора середини жовтня, і я разом з іншими тернополянами мав щасливу нагоду насолодитися нею....

З коментарів у соцмережах: " Еліта Тернополя !!!Не смішіть  копита Тернополян!!!!!!!!". "Головне...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up