Коштів на пандус із благодійного аукціону не вистачило. Будуть дозбирувати

Коштів на пандус із благодійного аукціону не вистачило. Будуть дозбирувати
Благодійний аукціон, на якому продавали картини, намальовані людьми з особливими потребами в рамках акції “Такі різні - такі рівні”, на жаль, не допоміг зібрати суму необхідну для встановлення одного пандуса.

- Найбільше за одну картину ми виручили 260 грн, а продавши картини, назбирали 2 100 грн, - розповідає координатор акції в Тернополі Мирослава Денисюк. - Цієї суми недостатньо, аби встановити навіть один пандус, та ми працюємо над тим, щоб все ж реалізувати задумане.

Пані Мирослава розповідає, що зараз якраз опрацьовують проектно-кошторисну документацію щодо встановлення пандуса на території Тернопільської обласної психолого-медико-педагогічної консультації на БАМі. Документацію там почали опрацьовувати вже раніше. тож залишилося лише узгодити потрібну суму та зібрати.

- Наразі нам надали ще десять картин, які намалювали дітки із вадами слуху. Зараз ми думаємо: влаштувати аукціон в інтернеті, чи у Львові, або дозбирати кошти, - продовжує пані Денисюк. - Зрештою, може, хтось зможе надати спонсорську допомогу.

Відео дня

Середня ціна одного пандуса від 3000 грн.

Довідка:

Якщо Ви маєте можливість допомогти реалізації проекту, звертатися можна до Мирослави Денисюк за тел.: 067-739-61-03.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up