Збирають випічку для бійців АТО

Збирають випічку для бійців АТО
До 1 червня збирають печиво та солодощі активісти “Смаколиків для бійців АТО Тернопіль”, щоб відвезти їх хлопцям на передову.

- Планується відправка волонтерами необхідного бійцям на Схід України, - розповідає координатор акції Вікторія Лень. - Тож ми закликаємо тернопільських господинь напекти печива – передати його хлопцям, щоб вони відчули домашній затишок навіть там.

Випічка може будь-якою, головне – аби вона не дуже швидко псувалася, тому все, що має масляні креми – не підходить. Найкраще - сухе печиво або кекси.

Нагадаємо, “Смаколики” також збирають овочі для приготування сухих борщів для бійців. Для цього їм необхідні капуста, цибуля та морква. Якщо ви маєте запаси цих продуктів або можете придбати, то приносити їх можна за вказаними нижче адресами:

Відео дня

 

Довідка:

Випічку потрібно приносити на склад Галант, вул. Збаразька,16)
до понеділка, 1 червня, включно.

Овочі для сухих борщів приносьте в церкву Перенесення мощей Святого Миколая, вул. Миру-Карпенка (недалеко від ресторану “День і Ніч”.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up