MoeMisto підкаже, як провести 8 березня

MoeMisto підкаже, як провести 8 березня
У свято весни, 8 Березня, на тернополянок очікує чимало приємних сюрпризів від закладів міста. А MoeMisto підкаже чоловікам, як найкраще привітати та потішити найрідніших жінок. Дівчата ж дізнаються, де можна весело провести час із подругами.

У переддень свята, 7 березня, до Тернополя завітає найхаризматичніша співачка України – неповторна Lama з новою програмою "Там, де єднаються серця". Ліричний концерт буде у пабі "Хмільне щастя".

Любительки класики зможуть насолодитись творами Пуччіні, Верді та Россіні під час концерту "Королі італійської музики" у тернопільській філармонії 8 березня. Гратиме симфонічний оркестр під керівництвом диригента Мирослава Кріля. Партії солістів виконуватимуть баритон Володимир Шагай та сопрано Наталія Присіч.

Найромантичніші палкі рок-хіти звучатимуть зі сцени пабу "Патрік" 8 березня. Триб’ют-гурт Wind of Change виконає найкращі пісні легендарних Scorpions та створить неймовірну атмосферу.

Відео дня

Запросіть кохану, подругу, сестру на презентацію нового альбому гурту O.Torvald "Ти Є" до пабу "Хмільне щастя" 8 березня. Драйвові рокери влаштують незабутній вечір для прекрасної половини людства.

Любителі мандрів та солодощів можуть із 6 до 8 березня відвідати Свято шоколаду у Львові. Величезний ярмарок ласощів розміститься у Палаці мистецтв та пропонуватиме оригінальні десерти, напої та особливі сувеніри. Мами з малечею можуть відвідати "Дитячу шоколадну країну”. Закохані стануть свідками шоколадного весілля. А господині дізнаються рецепти найсмачніших десертів від львівських шоколатьє. Новинка цьогорічного фестивалю – "шоколадна терапія",  тож буде солодко.

Драматичний театр до свята весни покаже романтичну оперету "Шаріка, або Кохання січового стрільця". Актори продемонструють історію сильного кохання, яке змінює долі та долає перешкоди. Вистава приправлена чарівною мелодійною музикою Ярослава Барнича і нікого не залишить байдужим.

Нічні клуби міста готують тематичні вечірки до 8 березня з подарунками для прекрасних відвідувачок. У клубі-ресторані Opera звучатимуть джазові мотиви, а танцювальний дует D.D Show влаштує справжнє шоу пластики.

Кінотеатр "Палац кіно" запрошує тернополянок на перегляд романтичної комедійної драми "Люби мене" українського виробництва.

Тож культурних подій, які допоможуть зробити вечір 8 Березня незабутнім, не бракуватиме. І пам’ятайте: ви можете самостійно розповісти про цікаву подію, запросити на акцію, скориставшись зручним меню на сайті Moemisto.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up