RIA нагородила переможців конкурсу автомобілістів

RIA нагородила переможців конкурсу автомобілістів
Вечір понеділка 27 жовтня у редакції газети «RIA +» виявився незвичним – її приміщення переповнював дитячий сміх. А все тому, що у нас проходило нагородження переможців конкурсу «За кермом», який проводила газета «RIA +» разом з сайтом 20minut.ua та подарунковим партнером - школою кермувального мистецтва «Drivexpert». Та про все по черзі…

Проведення  конкурсу приурочили до Дня автомобіліста, який щороку всі автолюбителі святкують 26 жовтня. Відтак проводився конкурс «За кермом» з 1 вересня по 19 жовтня. До участі в фотоконкурсі запрошували всіх тернополян, в яких є автомобіль. Для цього треба було надіслати заявку з фото, де обов’язково мали зображуватися автомобіль та його власник. За підсумками голосування  визначили трьох призерів. Переглянути фотографії та проголосувати за автолюбителів тернополяни мали змогу на сайті конкурсу 20minut.ua у рубриці «Спец-теми».

Переможцем конкурсу стала Оксана Коцюба, яка була нагороджена разом з синочком Максимчиком. Друге місце посів півторарічний Матвій Пасічник. А бронзовим призером став дворічний Стас Ярмоленко. Тому, можна сказати, що це був конкурс майбутніх автомобілістів.

Усі наші призери отримали від редакції газети RIA +» та сайта 20minut.ua подарункові сертифікати на вечерю у ресторані «Володар» та передплату на газету "RIA плюс". А від партнера проекту «Drivexpert» подарункові сертифікати, але вже на безкоштовне навчання за курсом «Зима». Варто зазначити, що школа кермувального мистецтва не обмежилася нагородженням трьох переможців, а вибрала ще двох призерів самостійно, які, на думку директора Михайла Шмигельського-Крисака, є також вартими звання переможців, а не лише учасників проекту «За кермом». Цими щасливчиками стали Людмила Зарічна та Василь Лис, які отримують такі ж подарунки від нашого партнера, що і головні призери.

Відео дня

Previous Next

Пан Михайло каже, що дуже важливим для професійного і майстерного водія є не лише наявність водійського посвідчення, а й вміння правильно і чітко використовувати всі знання та навички з автоспорту й зберігати контроль над автомобілем у будь-якій ситуації, чого і допомагає навчитися автолюбителям школа кермувального мистецтва «Drivexpert». Михайло Шмигельський - Крисак бажає нашим майбутнім «володарям доріг», а також їхнім батькам, які вже змалечку прищепили дітям любов до авто, ніколи не потрапляти в аварійні ситуації, а також завжди пам’ятати формулу безпеки, яку використовує сам директор школи кермувального мистецтва: "Майстерність разом зі здоровим глуздом і забезпечують автолюбителям безпеку пересування на дорогах".

Кожен з наших переможців залишився задоволеним не тільки подарунками, але й самою перемогою. Золота призерка пані Оксана каже, що для неї це взагалі було неабиякою несподіванкою, адже рішення взяти участь у конкурсі «За кермом» за неї прийняв чоловік, який просто поставив її перед фактом, що вислав фото дружини на сайт. Тим паче, що, як вона каже, безкоштовне навчання за курсом «Зима», яке надає «Drivexpert», допоможе їй підвищити свою водійську майстерність.

Півторарічний Матвій Пасічник, який виграв срібну медаль, відверто кажучи, ще не може самостійно зрозуміти свою маленьку перемогу і подарунки, що здобув завдяки ній. Проте дуже тішаться синовою радістю його батьки Аліна та Тарас Пасічники, для яких це вже не перша участь в конкурсі, що проводиться газетою «RIA +» та сайтом 20minut.ua, адже пара раніше здобула перше місце у конкурсі для молодят  «Весіллі по-тернопільськи». Як кажуть Аліна та Тарас, саме попередні здобутки спонукали їх знову випробувати долю і залучити до цього сина. Про це вони не пошкодували. Та й Матвій відтепер любить машину не менше за тата.

Наш бронзовий призер - дворічний Стас Ярмоленко, щоправда, не зміг самостійно забрати свої дорослі подарунки, та за нього це зробив його тато Олександр, який сам вирішив взяти участь у проекті, але оскільки син так само любить його «ластівочку», то і фотографію вирішив виставити синову. Сподівається, що Стасик в майбутньому також ніколи не забуватиме відзначати День автомобіліста.

Газета «RIA +» і сайт 20minut.ua вітають своїх переможців та учасників конкурсу «За кермом» з Днем автомобіліста.

 І бажаємо всім безпечного руху, швидких найновіших авто та просто відмінних доріг.

Коментарі (1)
  • Лукіян Людмила

    вітаю переможців!

    ще раз підтверджую свою думку, що активним людям "щастить" у житті. варто брати участь у всіх конкурсах, акціях, вікторинах та із задоволенням користуватись подарунками.

    тим більше, що бувають дуже цінні призи, а бувають і безцінні - як от, наприклад, отримати навички майже екстремального водіння на наших слизьких дорогах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up