Інформація про смерть ще однієї пасажирки після ДТП не підтвердилась

Інформація про смерть ще однієї пасажирки після ДТП не підтвердилась
У лікарні зараз троє постраждалих в аварії на Об’їзній. Їхній стан – середньої важкості. А міліція шукає свідків з відеореєстраторами

 

Медики спростовують інформацію щодо смерті ще однієї пасажирки «Шкоди» в аварії на Об’їзній, яка трапилась 10 квітня.

Нагадаємо, ДТП трапилась навпроти «Терко-авто». Водій не впоралась з керуванням і збила електроопору зі світлофором. Авто перекинулось. В результаті одна з пасажирок, 33-річна Світлана, загинула. Водій та ще двоє дівчат-пасажирів потрапили до лікарні.  

Відео дня
>

На електронну пошту журналістові надійшло повідомлення без підпису від читача, який повідомляв, що ніби ще одна травмована пасажирка померла вночі від отриманих травм. Ми перевірили цю інформацію.   

  • Всі наші пацієнти живі, - повідомив головний лікар Університетської лікарні Василь Бліхар. – Троє людей з тієї ДТП зараз перебувають у відділенні нейрохірургії. Стан у всіх - середньої важкості. У них закриті черепно-мозкові травми, забої.

А правоохоронці просять свідків цієї події або осіб, які в період з 16.40 до 17.00 проїжджали у даному напрямку і бачили аварію, або зафіксували на відеореєстраторі,  зателефонувати за номерами тел.: (0352) 27-12-91, (067) 350 29 04.

Детальніше про ДТП читайте https://te.20minut.ua/DTP/zhahliva-avariya-stalas-na-ob-039-yiznij-10324609.html

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    завали єбач,ти калхознік
  • Anonymous

    чуєш, ти мавпа
  • Anonymous

    жінка за рульом- мавпа з гранатов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up