Аварія на Об'їзній: одна дівчина загинула, водій і двоє пасажирок - у лікарні (ОНОВЛЕНО)

Аварія на Об'їзній: одна дівчина загинула, водій і двоє пасажирок - у лікарні (ОНОВЛЕНО)
Автомобіль "Шкода Фабіа" розбитий вщент. Подушки безпеки вистрілили, що, наймовірніше, врятувало життя жінці-водію та пасажирці, яка сиділа попереду. Вся дорога в уламках. Затор - на кілька км

 

Молода дівчина загинула, ще двоє дівчат – у лікарні. Молоденька жінка-водій – у шоковому стані. Такими були наслідки аварії, що трапилась 10 квітня близько 16. 00 на Об’їзній, навпроти «Терко-Авто».

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
  • Водій автомобіля «Шкода – Фабіа» рухалась зі «Східного» у напрямку «Дружби», навпроти «Терко-Авто» не впоралась з керуванням, допустила наїзд на перешкоду – стовп зі світлофором, - повідомив на місці аварії заступник начальника міської ДАІ Юрій Пацалюк. – В результаті ДТП двоє людей з різними ушкодженнями направлені до лікарні, ще одна  загинула. Водій, за попередніми даними, - тверезий.

Коли кореспонденти прибули на місце аварії, двох травмованих пасажирок вже «швидкою» повезли до лікарні. Ще в одній кареті перебувало тіло загиблої дівчини. Молоденька жінка-водій сиділа край узбіччя.

Медики надавали і їй допомогу. Хоча фізично вона, на перший погляд, не постраждала. Більше турбував її психологічний стан. Вона присіла і, обійнявши себе руками, розхитувалась, ховаючи обличчя, залите сльозами.

{photo_gallery id=4297|}

  • Двох пасажирок вже забрали наші колеги, - повідомили на місці події лікарі «швидкої». – Одна має не надто важкі ушкодження, у другої стан досить важкий. Ще одну дівчину – загиблу – доправимо зараз в морг.

Іномарка розбита вщент. І навряд чи існують шанси її відновити, обговорювали люди, які зібрались на місці аварії.

  • Вона їхала швидко, певно, «впіймала» узбіччя, і авто понесло, - розповів очевидець ДТП пан Олександр. – А що ж ви хочете – дорога фактично на цвинтарі. Тому тут постійно люди гинуть. Хоча навіть ям тут особливих немає.

Чоловік пригадав, як восени минулого року на цьому ж місці таксист врізався в автобус. І тоді також були загиблі.

На кілька км від місця аварії розтягнувся величезний затор. Хто з водіїв мав можливість, розвертав машину і намагався об’їхати. Інші чекали черги, аби регулювальник пропустив по черзі машини, які рухались чотирма смугами.

Коли «швидка» повезла тіло загиблої в морг, на експертизу, аби перевірити вміст алкоголю в крові чи переконатись в його відсутності, повезли і жінку-водія.

Як вдалось нам дізнатись, всі четверо – співробітниці. Працювали в одному з салонів штор у Тернополі.

{photo_gallery id=4298|}

Вранці 11 квітня нам стало відомо, що і водія, і двох пасажирок помістили до нейрохірургічного відділення Інститутської лікарні. У всіх травми голови різного ступеню тяжкості та забої. 

Загиблій пасажирці Світлані було 33 роки.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Anonymous

    Минулого року, попав в ДТП чере цю ямочку.....
  • Anonymous

    Не пізди хуйло, а йди подякуй свому дебілу меру, який тільки вміє гарно красти...
  • Anonymous

    Університетської(:smile:)
  • Anonymous

    Підтримую. Дорога не найкраща, розмітки немає давним-давно. Але треба їхати в межах дозволеної швидкості, або навіть повільніше. Мабуть десь 70-80% водіїв не думають про наслідки, коли летять по об'їзній, або по проспектах Злуки або Бандери. Тисячу пролетить, тисяча перший когось вб'є, і починається - цвинтар, розмітка, вранці баба з відром порожнім дорогу перейшла... В голові порожньо, а не в відрі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up