В Україні з 1 квітня подорожчає газ. Уже затвердили тарифи

В Україні з 1 квітня подорожчає газ. Уже затвердили тарифи
У 3,3 рази - до 3600 гривні за 1 тис. куб. м. - підвищила Нацкомісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, мінімальний тариф для населення на газ, що йде для опалення. Якщо раніше був один тариф, то тепер діятиме два - зимовий та літній.

Отже, нові ціни почнуть діяти із 1 квітня цього року. Будуть зимові та літні тарифи.

Нові тарифи на природний газ для населення при максимальному споживанні (для опалення, приготування їжі, підігріву води)

Нові тарифи на природний газ для населення для приготування їжі та підігріву води

Із 1 квітня цього року також підвищують вартість газу для підприємств теплокомуненерго, які виробляють тепло для населення, в 2,2 разу – до 2934 грн за тисячу кубометрів палива.

Крім того, Нацкомісія збільшила вартість реалізації газу для держкомпанії "Укргазвидобування" в 4,5 разу.

Загалом, підвищення тарифів на газ для всіх категорій споживачів у середньому становитиме 280%, як і було зафіксовано в меморандумі з МВФ, підписаному президентом, прем'єр-міністром, главами Мінфіну і Нацбанку наприкінці лютого поточного року.


Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Арсений Яценюк розповідає про газ у 2013 році

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Дорцкій Віктор

    люди, кажуть що президент не затвердив нові ціни на газ, в газовому господарстві так по суті нічого і не кажуть.....
  • Анонім

    МОЖЕ ХТОСЬ ПОЯСНИТЬ А ЯК ЖЕ СУБСИДІЇ..? Я ОТРИМУЮ 2000 ЗА ГАЗ ПРИЙДЕТЬСЯ ВІДАТИ 1000 АЛЕ ЦЕ Ж БІЛЬШЕ 20 ВІДСОТКІВ...ХТО ЗНАЄ ЦЮ МАТЕМАТИКУ..?
  • Галинка S-O

    а як вижити пенсыонерам в яких 1100 грн.
  • Галинка S-O

    як вижити пенсіонерам в яких 1100 гривень пенсіі..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up