"Французький транзит" ("Сінема Сіті")

"Французький транзит" ("Сінема Сіті")
Кримінальний трилер-екшн "Французький транзит" показують у кінотеатрі "Сінема Сіті" з 28 травня.

Реальна історія злочинного синдикату "Французький зв'язковий", який лютував в 70-х роках. Підпільна організація була особливо відома міжнародним трафіком героїну.
Марсель. 1975 рік. Молодий П'єр Мішель (Жан Дюжарден) разом з дружиною і дітьми переїжджає з Меца і призначається суддею з особливо тяжких злочинів. Насамперед він вирішує розібратися з мафіозною мережею, що два десятиліття постачає вулиці США і всього світу героїном під керівництвом кримінального авторитета і недоторканного хрещеного батька — безжального Гаетана Зампи (Жиль Леллуш). Але він швидко розуміє, що для отримання результатів йому доведеться поміняти свої методи.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up