"Люби мене" ("Палац кіно")

"Люби мене" ("Палац кіно")
Мелодраматичну пригодницьку комедію "Люби мене" показують у кінотеатрі "Палац кіно" з 25 лютого. Початок сеансів о 13.15, 16.30 та 18.00.

Жанр: комедійна драма
Країна: Україна, Туреччина
Режисери: Марина Ер Горбач, Мехмет Багадир Ер
Оператор: Святослав Булаковський
Композитор: Бариш Дірі
Художник-постановник: Маркета Корінкова
Продюсери: Олена Єршова та Мехмет Багадир Ер.
Актори: Вікторія Спесивцева (Жолдак), Усан Чакир, Олена Стефанська, Маргарита Кошелева, Гювен Кирач (у багатьох фільмах Фатіха Акина), Сергій Пускепаліс (Срібний ведмідь на Берлінале), Явуз Бінгьоль (Три мавпи – Гран Прі Канського фестивалю)

Саша – приваблива українка – у день свого 33-річчя вирішує покласти край тривалим стосункам з одруженим чоловіком. Впавши у відчай від невизначеності, вона запрошує додому іноземця, маючи на меті завагітніти і більше ніколи його не бачити. Іноземцем виявляється молодий турок Джемаль, що перед весіллям з нареченою, яку знайшли йому батьки, приїжджає з родичами розважитись у Київ. Несподівано Джемаль виявляється чоловіком, з яким Саша вперше почувається справжньою жінкою. Впродовж короткого проміжку часу вони переживають низку пригод, які по-справжньому зближують їх...
Джемаль, який потрапляє в засніжений Київ, незважаючи на мовний бар’єр і пережиті шоки від київських реалій, уперше закохується в таку ззовні незалежну й сильну, а насправді - незахищену й тендітну Сашу. Чи буде шанс у справжнього кохання?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній) 09:47 На війні загинув захисник з Великих Бірок 09:00 Перекриють рух транспорту на вулицях Замонастирська – Татарська 08:00 16 травня кілька вулиць в Центрі будуть без електрики 22:09 Як Тернопільщина відбудовує Архангельське на Херсонщині: ексклюзивний репортаж «20 хвилин» play_circle_filled photo_camera 22:00 На Тернопільщині будуть заморозки на ґрунті 21:11 На Тернопільщині 15 і 16 травня аварійно відключатимуть електрику. У кого і де не буде світла? 21:00 Якщо буде дефіцит: графік відключення електрики на Тернопільщині 13-19 травня 20:03 На Тернопільщині відкрили будинок для внутрішньо переміщених осіб: які умови та хто зможе поселитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up