Підозрюваного у вбивстві вагітної дівчини затримали

Підозрюваного у вбивстві вагітної дівчини затримали
Чоловіка затримали у той самий день, коли виявили тіло Наталі, хоча він втік і переховувався в одному з сіл Тернопільщини. Він ще й під час затриманя зламав ніс міліціонеру. 1 березня суд обрав йому міру запобіжного заходу - тримання під вартою

Доказів причетності коханого до вбивства 23-річної вагітної, яке трапилось 28 лютого на «Сонячному», більш ніж достатньо, запевнили у міліції.

Нагадаємо, близько 10 ранку 28 лютого на лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря «швидкої», що по місцю проживання, на вул. Курбаса, 1 у Тернополі, виявили труп громадянки 1992 р.н.

Медиків викликала подруга загиблої Наталії, яка вранці повернулась додому і виявила мертве тіло вагітної жінки.

Відео дня

Як нам стало відомо, загибла - уродженка Лановецького району, а проживала в Тернополі на вул. Курбаса, 1 – винаймала квартиру.

  • На місце події виїхала слідчо-оперативна група, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. – Тіло оглянув експерт і виявив на тілі сліди механічної асфіксії, тобто, удушення.

Як згодом з’ясувалось – дівчину задушили руками. Інформація про дріт, яким ніби задушили потерпілу, не підтвердилась.  

Працівники карного розшуку встановили особу підозрюваного у вбивстві і по обіді того ж дня чоловіка затримали.

Як стало нам відомо від джерела, яке для газети побажало залишитись невідомим, чоловік – уродженець Збаражчини, але був зареєстрований в Тернополі. Він теж 1992 р. н. З убитою жінкою вони тривалий час зустрічались.

  • Під час затримання, коли один з працівників міліції йому представився та пред’явив службове посвідчення, тернополянин умисно наніс йому удар своєю головою в ділянку обличчя, - повідомила прес-секретар прокурора області Леся Гурецька. - Цим спричинив правоохоронцю закритий перелом кісток носа.

Загибла Наталя перебувала на 19 тижні вагітності.  

1 березня підозрюваного взяли під варту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    міліціонер???

    Vito reply Анонім

    Коню пожарник....
  • Анонім

    Потрібно вводити смертн укару для таких тварів! А воно ше буде сидіти в тюрмі за рахунок держави, для чого? Я таких за людей не рахую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів»: Зеленський 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up