П’ятеро хлопців накрали сільськогосподарської продукції на 100 тис. грн

П’ятеро хлопців накрали сільськогосподарської продукції на 100 тис. грн
Злочинну групу піймали правоохоронці Заліщицького райвідділу внутрішніх справ. П’ятеро мешканців району викрали зі складського приміщення у селі Іване-Золоте сільськогосподарську продукцію на 100 тисяч гривень.

- Склад разом із земельною ділянкою викупив один із місцевих жителів, - розповів начальник Заліщицького райвідділу міліції Сергій Семенків. - Чоловік вирощував зернові культури, а ввесь урожай зберігав у спеціально обладнаному приміщені без охорони.

Парубки товаришують давно. Протиправне вчиняють вперше. Хлопці знали, що власність підприємця не охороняється і вирішили підзаробити.

План зловмисники розробили заздалегідь. Бусом під’їжджали на територію складу та виносили чужий урожай. За декілька поїздок хлопцям вдалося викрасти чимало.

Потерпілий підприємець недорахувався тринадцяти тонн пшениці, п’яти тонн сої, шістсот кілограмів ячменю та одинадцяти мішків селітри. Усе добро, вартістю у сто тисяч гривень, хлопці відвезли до нежилого помешкання в сусідньому селі.

Відео дня

Міліціонери у ході оперативно-пошукових заходів викрили усю злодійську групу та вилучили крадене майно.

Слідчий Заліщицької міліції відкрив кримінальне провадження згідно статті 185 ч. 3 Кримінального Кодексу України – крадіжка. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up